Zwembaden in Friesland

Een heel overzicht van alle zwembaden in Friesland; de beste plekjes bij elke plaats in de buurt om heerlijk te genieten van een dagje waterpret. Of je nu van zwemmen houdt of niet: een dagje heerlijk van de glijbaan gaan, losgaan in de wildwaterbaan of rustig in een bubbelbad liggen is altijd fijn. Normaal gezien doe je dit in Centerparcs, of ga je lekker op vakantie naar een mooi land. Toch zijn de zwembaden in Friesland zo slecht nog niet. Zeker niet als je de beste locatie uitkiest die het beste bij jou past. Ben jij klaar om het avontuur aan te gaan of compleet te relaxen? Kijk dan vooral naar de beste zwembaden in Friesland.

Het mooiste zwembad steekt met kop en schouders boven alle andere uit. Dit subtropische zwembad heeft dan ook kort geleden een metamorfose ondergaan en heet nu Swimfun in Joure. Dit zwembad heeft een binnenzwembad en daarnaast een super leuke wildwaterbaan op banden. Deze wildwaterbaan vind ook gedeeltelijk plaats in de buitenlucht. Voor het mooiste buitenzwembad kun je het beste naar Waterpark Mouneweater in Witmarsum gaan. Let er wel op dat dit zwembad op een middag of in het weekend ontzettend druk is. Aangezien de dorpen en steden eromheen met massa’s tieners naar deze plek fietsen om een leuke dag te hebben. Nieuwsgierig naar de overige zwembaden? Kijk dan vooral verder!

Alle zwembaden in Friesland

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle zwembaden in Friesland. Zo hoef je niet lang te zoeken om de juiste plek te vinden om heerlijk te kunnen zwemmen. Heb je aanvullingen of zijn er dingen gewijzigd? Geef het dan gerust aan via ons contactformulier. Dan zorgen wij zo snel mogelijk dat het aangepast wordt.

Subtropisch zwembad Friesland

Zwembad FrieslandSinds kort is er in Friesland een subtropisch zwembad bijgekomen genaamd Swimfun Joure. Dit is een prachtige plek om vol te genieten. Hiervoor was dit zwembad al een hoogtepunt voor velen in de omgeving. Er werd dan ook al veel afgereisd naar deze plek. Maar sinds het is aangepast en deze locatie een subtropische sfeer heeft neergelegd, is het hier nog beter geworden. De kaartjes kosten 6,90 euro per stuk.