Zwembad De Bildtse Slag

Vanwege de grootte van het dorp Sint-Annaparochie is er genoeg ruimte voor een sportcentrum. Sportcentrum De Bildtse Slag beschikt niet alleen over een sporthal, maar er is ook een gezellig zwembad te vinden. Hoewel zwembad De Bildtse Slag niet heel groot is en beschikt over één bad, heeft het wel een glijbaan. Ook is het mogelijk om vanaf de korte duikplanken te springen om vervolgens lekker baantjes te gaan trekken. Dit is een leuk zwembad voor jong en oud!

Activiteiten in Zwembad De Bildtse Slag

In dit zwembad zijn er verschillende activiteiten die je kunt ondernemen. Denk hierbij aan Aqua- Fun kids. Dit is een programma speciaal samengesteld voor kinderen die net hun zwemdiploma hebben gehaald. Door de zwemlessen voort te zetten met Aqua Fun kids, leert jouw kind op een uitdagende en speelse manier om steeds beter te zwemmen. Op deze manier worden zowel de zwemslagen als de conditie verbeterd. Andere dingen die aan bod komen zijn: duiken, snorkelen en springen. Elke woensdagmiddag tussen 13:00 en 13:30 uur worden de Aqua Fun kids lessen met veel plezier gegeven. Voor 10 weken betaal je € 42,50 euro wat tegelijkertijd ook als zwemabonnement geldt. Na deze lessen kun je namelijk gewoon vrij zwemmen.

Wil je als tiener of volwassene ook meedoen aan een leuke watersport? Wil je graag aan je conditie werken en daardoor ook je figuur verbeteren? Misschien is Aqua Bootcamp dan wel geschikt voor jou. Door middel van power training en door de weerstand van het water zorg je ervoor dat je spieren versterkt worden. Een voordeel van deze lessen is dat het water ervoor zorgt dat je nauwelijks blessures kunt oplopen. Ondanks dat deze lessen pittig zijn, kun je er tijdens de les voor kiezen om de intensiteit aan te passen. Ook kun je verder gaan op je eigen tempo. Dit maakt dat Aqua Bootcamp geschikt is voor zowel jong als oud. De lessen vinden elke woensdagavond plaats van 20:30 tot 21:15 uur. Voor 2,5 maand betaal je € 57,- euro.

Contacten leggen in Zwembad De Bildtse Slag

Voor mensen vanaf 50 jaar is er Aqua Gym. Voor deze lessen is het niet een noodzaak dat je kunt zwemmen. De lesinhoud bestaat uit 30 minuten lang bewegen en/of zwemmen onder begeleiding van een deskundige. Bij veel oefeningen wordt het hele lichaam gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het een goede work out is. Aqua Gym is bedoeld om de conditie te verbeteren en om spieren en gewrichten flexibel te houden. Daarnaast zijn deze lessen ook bedoeld om contacten te leggen. Daarom wordt er na de les gezellig samen een kopje thee of koffie gedronken. Om mee te doen aan de Aqua Gym lessen betaal je € 97,- euro voor 5 maanden. Op woensdag en donderdag vinden de lessen in de ochtend plaats. ’s woensdags is dit van 9:15 tot 9:45 uur. Donderdags is dit van 8:15 tot 8:45 en een kwartier later van 9:00 tot 9:30 uur. Vrijdags worden de lessen in de middag gegeven van 15:15 tot 15:45 uur.

Zwemfeest

Kinderen vieren graag hun verjaardag samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Het is dus ontzettend leuk om ze mee te nemen naar zwembad De Bildtse Slag. Naast het zwemmen kunnen ze patat eten, iets lekkers drinken en een ijsje gaat er natuurlijk ook nog wel in. Na afloop van het feestje krijgt iedereen een traktatie mee naar huis en voor de jarige is er een verrassing. Tijden dat de verjaardagsfeestjes worden gegeven zijn: Woensdag- en zaterdagmiddag van 13:30 tot 16:00 uur en vrijdagavond tijdens het discozwemmen van 19:00 tot 21:00 uur. De kosten bedraagt € 7,50 per persoon.

Openingstijden en Tarieven

Zoals hierboven genoemd zijn er per activiteit verschillende tijden. De hieronder genoemde openingstijden zijn voor recreatief zwemmen. Deze tijden gelden niet tijdens feestdagen en schoolvakanties.

Ochtendtijden:
Maandag: gehele dag gesloten.
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10:00 tot 11:30 uur.
Zondag: 10:00 tot 13:00 uur.

Middagtijden:
Woensdag en zaterdag: 13:30 tot 16:00 uur.

Avondtijden:
Dinsdag t/m donderdag: 19:00 tot 20:30 uur.
Vrijdag: 19:00 tot 21:00 uur.

Tarieven

Een los bad kost voor kinderen van 0 t/m 3 jaar € 1,00 euro.
voor kinderen en tieners t/m 15 jaar zijn de kosten € 3,30 euro.
Vanaf 16 jaar kost een los bad € 4,20 euro.

Naast alle bovengenoemde activiteiten worden er in Zwembad De Bildtse Slag ook gewoon zwemlessen gegeven. Ga voor meer informatie naar de website van De Bildtse Slag.