Zwembad de Blauwe kamp

Zwembad de Blauwe kamp in het dorp Nij Beets is een gezellig openlucht zwembad waar je heerlijk kan zwemmen. Het ligt ten westen van Beetsterzwaag en ten zuiden van het dorp Drachten. Bij dit zwemwater kan je heerlijk genieten van zowel het zwemmen als van de zon. Een perfecte locatie voor de hete dagen in de zomer! Heb je na het zwemmen trek gekregen in iets lekkers? In het winkeltje is er van alles te verkrijgen. De Blauwe Kamp beschikt over een grote glijbaan en er is ook gedacht aan de kleinste kinderen. Voor hen is er een kinderbadje.

Zwemmen in Zwembad de Blauwe Kamp

Heerlijk zwemmen, genieten van de snacks of lekker duiken. In dit zwembad is ruimte voor een gehele dag plezier. Met een relaxte en leuke sfeer en ruimte om het zwembad heen kun je ook naast de zwemuren volledig genieten van alle zon uren. Doordat Zwembad de Blauwe kamp buiten is, varieert de temperatuur van het water enorm. Toch mag je er wel van uit gaan dat het water rond de 25 graden is. Er zijn op verschillende dagen speelattributen aanwezig waardoor kinderen naast het zwemmen zich ook kunnen vermaken met bijvoorbeeld een loopbrug. De glijbaan is niet van een groot formaat maar geeft je toch een extra leuke dag. Al met al is dit zwembad een echte aanrader voor een paar uur zwemplezier.

Zwembad De Blauwe Kamp

Openingstijden en Tarieven

Van maandag t/m zondag is recreatief zwemmen van 13:00 – 17:00 uur. Ook baantjes trekken in het diepe gedeelte is iedere dag dag mogelijk. Dit is van 13:00 – 13:30 uur.

Hoewel de entreeprijzen voor overdag en in de avond verschillend zijn, hebben kinderen t/m 2 jaar beide dagdelen gratis toegang. Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen overdag € 3,50 euro. Voor tieners van 12 t/m 16 jaar geldt dezelfde prijs. In de avond betalen beide groepen € 1,25 euro. Volwassen prijzen gelden vanaf 16 jaar. Overdag betalen zij € 4,00 euro en in de avond € 1,75 euro.

Aangezien zwembad de Blauwe kamp in Nij Beets niet heel groot is kunnen de openingstijden wel veranderen. Let daarom goed op wanneer je in de late uurtjes nog even wilt zwemmen. Het kan dan namelijk zijn dat ze eerder zijn gaan sluiten en je dus voor een gesloten deur komt te staan.