Kanoverhuur in Friesland

Wil je een kano huren in Friesland of zoek je de beste kanoroute om te varen? Dan kun je bij deze kanoverhuur bedrijven makkelijk terecht. Een simpele kano voor 1 persoon of lekker met zijn tweeën peddelen: het is allemaal mogelijk in Friesland. Geniet van de rust: de complete stilte midden in de natuur. Varen in een kano is rustgevend maar vergt wel een goede conditie.

Kanoverhuur FrieslandKanoverhuur in Friesland is op verschillende manieren mogelijk. Zo kan je over de meren heen varen maar is het ook mogelijk om door de rivieren te slaan. Waar heb jij zin in? Hieronder vind je een overzicht van de beste kanoverhuur bedrijven in Friesland. Onderaan zie je ook een overzicht van de kanoroutes in Friesland. Een goed overzicht om jouw een onvergetelijke dag te geven. Liever zelf een kano kopen? Dan kan je dit altijd navragen bij één van onderstaande bedrijven.

Beste kanoroutes in Friesland

Sneekermeer, de Alde Feanen of het Nannewied. Ook voor een echte kanoroute ben je bij de Alde Feanen op de juiste plek. Langweer en Akkrum zijn ook zeker aanraders op dit gebied.

Kanoverhuur in Friesland: hoe lang kanoën?

Kano hurenEen kano huren kan voor 1 uur, 2 uren of zelfs een hele dag. Het lijkt natuurlijk erg leuk om de hele dag te gaan kanoën maar vergis je niet! Het is echt zwaar en de meeste mensen zijn het na 1 uur al snel zat. Wil je voor het zekere gaan neem dan 2 uur af. Meestal kan je ook gewoon 1 uur aangeven en mocht je dan langer wegblijven betaal je wat meer. Vraag dit bij kano huren voor de zekerheid wel even na.

Kanoën in Friesland is overal mogelijk. Liever een overzicht van kanoverhuur per plaats? kijk dan hieronder per omgeving.