Zwembad ’t Derde Haad Harlingen

Lekker zwemmen in Zwembad ’t Derde Haad. In de prachtige havenstad van Friesland genaamd Harlingen, kun je niet alleen in de zee zwemmen bij het Harlinger Strand. Deze Friese stad is namelijk ook rijk aan een zwembad genaamd ’t Derde Haad dat zich bevindt op Kimswerderweg 43 te Harlingen. Bijna iedereen vindt het geweldig om te zwemmen en lekker plezier te hebben. Als jij één van deze mensen bent is dat een goede reden om te ontdekken wat dit bad te bieden heeft. Naast banen en vrij zwemmen zijn er verschillende mogelijkheden voor het geven van een kinderfeestje. Ben jij een sportief type die wel van uitdaging houdt tijdens zijn of haar tijd in het zwembad? Kom je dan lekker uitleven tijdens lessen zoals Aqua Spinning, Aqua Joggen, Aqua Robics of Aqua Fit. Uiteraard biedt zwembad ’t Derde Haad ook zwemlessen aan. Voor baby’s, peuters, maar ook voor volwassenen is het volgen van zwemlessen een mogelijkheid.

Zwemfeestjes ’t Derde Haad

In de maanden oktober t/m april kun je op de eerste vrijdag van de maand van 19:00 – 21:00 uur gezellig met je vrienden en vriendinnen komen disco zwemmen. Tijdens deze activiteit liggen er meer dan genoeg speelmaterialen in het water. Hierdoor is het zwemmen nog veel leuker. Daarnaast is het zwemmen op muziek natuurlijk helemaal geweldig. Wanneer je graag je kinderfeestje op een sportieve en kleurrijke manier wilt vieren, is deze activiteit perfect voor jou! De discolampen verlichten het water en jij kunt lekker genieten. Als ouder hoef je je geen zorgen te maken. Er is namelijk ten alle tijden een professionele toezichthouder aanwezig. Wanneer je een kaartje voor een los bad koopt voor vrijdag, bedraagt het € 5,50 euro per persoon. Koop je een kaartje voor een los bad op de dag zelf dan is het een euro duurder.

Misschien wil je wel graag zwemmen tijdens je verjaardagsfeestje, maar hoeft de disco niet voor jou. Ook dat is geen enkel probleem. Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen plezier hebben tijdens het zwemmen en zo vaak van de glijbaan gaan als je maar wilt. Uiteraard hoort bij een feestje ook lekker eten. Daarom heeft het zwemfeestje patat, drinken en een ijsje inbegrepen.

De zwemfeestjes worden op zowel woensdag als op vrijdag georganiseerd. Op woensdag is dit van 14:00 – 16:30 uur en op vrijdag van 19:00 – 20:30 uur. Voor een vip feestje is het mogelijk om op de vrijdagavonden het bad af te huren van 19:00 tot 21:00 uur.

Vrij zwemmen

Tijdens het vrij zwemmen mag je zelf bepalen of je lekker gaat spelen in het water of dat je eens de tijd neemt om aan de kant tot rust te komen. Iedere week op woensdag en zondag wordt er een glijbaan in het water gelegd. De gehele week kan er gebruik gemaakt worden van de extra speelmaterialen die tijdens het recreatief zwemmen in het water liggen. Net zoals dat bij de kinderfeestjes het geval is, is ook tijdens deze zwemuren professioneel toezicht aanwezig.

Zwemvleugels Zwembad 't Derde Haad

Het is niet toegestaan om kinderen die geen zwemdiploma hebben zonder zwemvest of zwemvleugels het water in te laten. Zorg er als ouder of verzorger voor dat het kind deze altijd draagt.

Openingstijden en Tarieven Zwembad ’t Derde Haad

Wanneer je naar de openingstijden en tarieven van Zwembad ’t Derde Haad kijkt zie je al snel dat er veel activiteiten zijn. Bijna elke dag kun je gebruik maken van baanzwemmen, vrij zwemmen en Aqua’Robics. De tijden hiervan wisselen enorm per seizoen, daarom kan je het beste contact open met het zwembad zelf. De tarieven voor vrij zwemmen bij ’t Derde Haad bedraagt € 4,50 euro per volwassenen. Uiteraard zijn er ook vele mogelijkheden om een abonnement af te nemen.

Wil jij heerlijk zwemmen, in het water sporten of gebruik maken van een zonnebank? Dan is dit zeker een goede plek waar je terecht kan! Wil je iets meer dan dat? Dan kan je altijd uitwijken naar andere zwembaden in de buurt zoals Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden. Veel zwemplezier!