Zwembad Sportstad Heerenveen

Zwembad sportstad Heerenveen is een echt zwembad gericht op wedstrijden en activiteiten. Er zijn 3 verschillende baden aanwezig die voor alle leeftijden toegankelijk zijn. Zo kan je hier heerlijk vrij zwemmen, groepslessen volgen of gewoon andere activiteiten volgen. In het pand vind je een wedstrijdbad, doelgroepenbad en instructiebad. De laatste 2 hebben een temperatuur van 32 graden. Het instructiebad heeft een afmeting van 8×15 meter en is 1,1 tot 1,4 meter diep. Uiteraard wordt dit zwembad vooral voor zwemlessen gebruikt en is dit erg geschikt voor de kleinere kinderen. Ook het doelgroepenbad behoort hierbij, deze heeft namelijk een diepte van 0,6 tot 1,7 meter en heeft een afmeting van 10×15 meter.

Bezoek Zwembad Sportstad Heerenveen

Zwembad Sportstad HeerenveenWanneer je het wedstrijdbad ziet zie je gelijk al een groot verschil. De afmetingen zijn 25, 21 meter met een diepte van 2 tot 3,5 meter. Zwembad Sportstad Heerenveen is dan ook niet altijd toegankelijk aangezien het vaak voor wedstrijden en school activiteiten wordt gebruikt. Al met al is het een mooi bad om even heerlijk baantjes te zwemmen of te genieten van één van de dagelijkse activiteiten. Het adres van deze locatie is: Abe Lenstra Boulevard in Heerenveen.

Wanneer je de hoofdingang neemt zie je aan de rechterkant tegenover de klimhal een receptie. hier kan je je kaartje komen voor de toegang van het bad. Liever eerst kijken hoe het eruit ziet? Dan kan je wat verder lopen om het wedstrijdbad te bezichtigen.

Openingstijden Zwembad Heerenveen

Zwembad Sportstad Heerenveen is normaal gezien dagelijks geopend. Zo kun je er maandag t//m vrijdag terecht van 7:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is het beschikbaar van 14:00 tot 16:00 uur. Zondag is het echt familie zwemmen en kun je er terecht van 10:30 tot 13:00 uur. Let er wel op dat zowel in de zomer als op andere dagen deze tijden kunnen veranderen. Het beste is dan ook om vooraf even te controleren of het zwembad voor vrij zwemmen toegankelijk is.

Naast de reguliere zwemtijden zijn er ook verschillende activiteiten te doen. Zo kunnen aanstaande moeders zwemmen op dinsdag en donderdag om 19:00 uur. En zijn er op maandag, woensdag en vrijdag verschillende mogelijkheden om aan aquasport te doen. Baby, peuter en kleuterzwemmen maar ook medisch zwemmen en zwemmen voor ouderen: alles is hier mogelijk. Voor de juiste tijden van al deze activiteiten kan je het beste de website bezoeken of contact opnemen via de mail of telefoon.

Tarieven Zwembad Sportstad Heerenveen

Qua tarieven heeft zwembad Heerenveen een standaard van ongeveer 4 tot 5 euro per keer. Zo is het vrij zwemmen voor volwassen 4,15 euro. Voor jongeren onder de 18 bedraagt de prijs 3,30 en voor kinderen onder de 4 jaar betaal je 1,60 euro. Er zijn gezinskaarten en badenkaarten aanwezig. Zo kan je nog goedkoper zwemmen wanneer je hier vaker heengaat. Wanneer je andere activiteiten wil doen hier variëren de prijzen enorm. Daarnaast kunnen deze prijzen ook per seizoen wijzigen. Wil je hier meer informatie over? Dan kan je het beste langskomen om alle mogelijkheden van Zwembad Sportstad Heerenveen te bespreken. Uiteraard kan je ook gewoon een e-mail sturen of via de telefoon je vragen stellen.

Al met al is dit echt een zwembad die gebruikt wordt voor wedstrijden en activiteiten. Voor het echte recreatieve zwemmen zie je de mensen uit Heerenveen naar Joure gaan. Hier bij subtropisch zwembad Joure is het iets meer gericht op plezier waardoor je er zeker met kinderen een leukere dag van kan maken.