Poppodium het Bolwerk

Het Bolwerk is een bekend poppodium in de omgeving Sneek dat vooral gebruikt wordt voor muziek. Het gebouw is een onderdeel van Cultureel Kwartier Sneek die het ook gebruikt voor verschillende optredens. Samen met het theater en kunstencentrum vormt dit een goed geheel van de creativiteit in deze omgeving.

Programma het bolwerk

In het programma van Het Bolwerk hebben zijn al vele grote namen voorbijgekomen. Zo zie je Nazareth, Rosenberg Trio, Guru en Big daddy Kane bijvoorbeeld voorbijkomen. Ook namen uit de Nederlandse cultuur vind je hier terug. Denk bijvoorbeeld aan Douwe Bob, De Jeugd van Tegenwoordig en Moss. Vele bands die in Nederland en over de hele wereld al geschiedenis hebben geschreven. Toch is er alle ruimte voor elk genre en zijn lokale en regionale talenten altijd welkom. In de weekenden is het programma goed gevuld met dansavonden en concerten. Maar mocht jij de artiest zijn die iets nieuws te brengen heeft ben je zeker welkom om contact op te nemen.

Niet alleen in de omgeving zijn deze evenementen erg bekend, in geheel Nederland komen er mensen elk weekend weer om te genieten van een heerlijke avond. Over wifi hoef je niet in te zitten, deze is gewoon gratis zonder extra gedoe aanwezig. Uiteraard zijn er ook gewoon toiletten en een rookruimte te vinden. Via hun eigen website kun je het programma goed bekijken. Daarnaast biedt het Bolwerk tickets aan die je vanaf hun website kan aanschaffen. Mocht je meer informatie willen hebben over de verschillende activiteiten raden we dan ook aan om in het pand of op de website even te kijken.

Adres Het Bolwerk

Je kan Het bolwerk elke dag op kantooruren bezoeken. Voor informatie over de overige activiteiten kun je het beste deze locatie bezoeken of de verschillende pagina’s bekijken.
Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC Sneek
telefoonnummer: +31 (0)515 431400