Openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde

In het dorp Noordwolde is openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde te vinden aan Elfweg 4 te Noordwolde. Dit zwembad is heerlijk verwarmd en is gelegen te midden van een ontzettend mooi recreatiegebied. Het zwemwater wordt door middel van een speciaal zuiveringssysteem schoongehouden. Hierdoor zal men minder last hebben van chloorlucht en ook gaat het irritaties aan de ogen en slijmvliezen tegen. Wanneer je hier gaat zwemmen zul je ontdekken wat openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde allemaal te bieden heeft.

Wat heeft Openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde allemaal te bieden?

Omdat er gedacht is aan zowel peuters en kleuters als jongeren en volwassenen, is dit echt een gezellige plek om met de familie te gaan zwemmen. Zo is er een familieglijbaan, een 50 meter bad waar men baantjes kan trekken, een airtrampoline en een speelweide waar diverse sportvoorzieningen staan. Ook is er lage en hoge springplank en zelfs een luie trap. Wanneer je wat wilt snacken kun je bij de kiosk terecht. Wil je na het zwemmen graag een warme douche nemen? Tegen een betaling van € 0,20 eurocent is dat mogelijk. Wanneer je een kinderfeestje bij Openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde wilt vieren kan dit voor
€ 8,50 euro per kind.

Zwemlessen bij Openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde

Zwemlessen Openluchtzwembad De Dobbe NoordwoldeTijdens de zomermaanden juni t/m augustus worden er zwemlessen gegeven in Openluchtzwembad De Dobbe. Om het Zwem-ABC te behalen moet je 4 jaar oud zijn. Voor elk diploma zijn de zwemlessen 30 minuten. Voor diploma A kun je 3x in de week bij het zwembad terecht en voor diploma’s B en C is dat 2x per week.

Mocht jouw zoon of dochter naast de normale zwemlessen nog extra oefen zwemlessen nodig hebben dan is daar de zondagmorgen voor ingedeeld. Van 11:00 tot 12:00 uur kan jouw kind samen met jou onder begeleiding extra oefenen. Omdat de kinderen al zwemles volgen, hoeven zij geen toegangsprijs te betalen. Voor jou als ouder of verzorger geldt de prijs van € 4,50 euro. Dit is dezelfde prijs als een normaal toegangskaartje.

Openingstijden en Tarieven

Tijdens de maanden april t/m september is Openluchtzwembad De Dobbe Noordwolde elke dag geopend. Van maandag t/m donderdag is dit van 10:00 tot 20:00 uur. Op vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 11:00 tot 17:00 uur.

Wil je graag baantjes zwemmen zonder verdere drukte om je heen? Kom dan op werkdagen van 10:00 – 11:00 uur naar het zwembad.

Kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben gratis toegang. Daarna zijn de entreekosten € 4,50 euro per persoon. Blijf je de hele dag zwemmen? Dan kost een dagkaart € 6,00 euro per persoon.