Zwembad de Blauwe Golf Leeuwarden

Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden: Heb je zin om lekker een dagje te ontspannen en te genieten? Bij dit subtropische zwembad kun je dat prima doen. Zo zijn er bijvoorbeeld bubbelbaden en een golfslagbad. Ben je sportief ingesteld en wil je graag baantjes trekken? Ook daarvoor kom je naar zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden. De loopafstand van station Leeuwarden naar het zwembad is ongeveer 30 minuten. Wat kun je hier allemaal nog meer beleven?

Activiteiten in zwembad de Blauwe Golf

Zwembad de Blauwe GolfHet hele jaar door is subtropisch zwembad de Blauwe Golf doordeweeks geopend van 10 tot 22 uur. Dit zwembad is geschikt voor het hele gezin. Zo is er bijvoorbeeld een kleuterhoek, een golfslagbad en een wildwaterkreek. Wil je liever iets rustiger aandoen? Dan kun je lekker ontspannen in de bubbelbaden of je zwemt verder naar het buitenbad. Doordat buitenbad verwarmd is, hoef je niet bang te zijn dat het water hier ineens heel koud wordt. Daarnaast kun je ook genieten van een infrarood sauna. Uiteraard zijn er in dit subtropische zwembad ook zonnebanken aanwezig.

Na al die ontspanning is het ook goed om weer iets actiefs te doen. Door Aquavitaal te doen houdt jij zowel je conditie als je gezondheid goed. Deze lessen volg je in warm water omdat de kans op blessures op deze manier verminderd wordt. Bij deze activiteit draait het om plezier terwijl jij onder andere werkt aan conditie en het soepel maken van spieren en gewrichten. Maar ook kracht en lenigheid spelen een belangrijke rol bij deze sport. Aquavitaal is geschikt voor alle leeftijden. Het is mogelijk om eerst een proefles te volgen. Neem hiervoor contact op met zwembad de Blauwe Golf.

Zwemlessen volgen

Voor kinderen vanaf 3,5 jaar geeft het zwembad in Leeuwarden zwemlessen om hun A, B en C diploma te kunnen behalen. Daarnaast zijn er ook speciale zwemlessen voor volwassenen te volgen. Hierbij maakt het niet uit of je al een zwemdiploma hebt of helemaal niet kunt zwemmen. De zwemdocent is er om jou te helpen. Mocht je na de zwemlessen graag je zwemlessen vervolgen om een diploma te behalen dan is dat uiteraard geen enkel probleem.

Tarief en openingstijden zwembad de Blauwe Golf

Doordeweeks is zwembad de Blauwe Golf voor recreatief zwemmen geopend van ’s morgens 10 uur tot ’s avonds 22 uur. De kosten voor recreatief zwemmen bedraagt € 5,20 voor een los bad. Bezoek de website van het zwembad zelf voor meer tarieven en tijden voor de andere activiteiten.

Lijkt het jou leuk om te ontspannen in een subtropisch zwembad in Friesland? Of vind je het juist te gek om sport en water te combineren? Lekker fitnessen of zwemmen in zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden is dan echt iets voor jou!