Zwembad It Paradyske – Kollum

Springplanken, in de startblokken en… Gaan! Zwembad It Paradyske in Kollum is een buitenzwembad dat wel weet hoe je baantjes moet trekken! Met een groot wedstrijdbad en een peuterbad is dit niet de grootste locatie waar je heen kan gaan. Toch vult het een gat in de omgeving en kun je in de zomer heerlijk een duik nemen in het koude water. Door de week heen wordt dit zwembad gebruikt voor evenementen, recreatief zwemmen en wedstrijden. Uiteraard kun je ook even heerlijk in het gras liggen zonnebaden of een snack halen bij de kiosk. Deze locatie bestaat al meer dan 50 jaar en probeert telkens weer mensen een plezierige dag te geven.

Zwemles in Zwembad It Paradyske

Zwembad It ParadyskeWanneer jij of je kind zwemlessen willen volgen kun je in de zomer hier lessen volgen. A, B en C is te behalen in eigen tempo. Wanneer jij en je begeleider vinden dat je er klaar voor bent ga je afzwemmen. Zo zorg je dat jij en je kind altijd veilig het water in kunnen gaan. Voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met Zwembad It Paradyske. Naast banenzwemmen, recreatief zwemmen en het zwem-ABC worden er ook lessen in Aqua-Joggen verzorgd. Zo heb je een wekelijks ritme om je lichaam fit te houden. En dat op een leuke en gezellige manier!

Openingstijden en Tarieven

Het buitenbad is doordeweeks iedere dag geopend vanaf 14:30 uur. Behalve op woensdag is het zwembad dan tot 18:00 uur open. Op woensdag kun je namelijk langer zwemmen, tot 19:30 uur. In het weekend is zwembad It Paradyske geopend van 12:00 tot 16:00 uur. Het buitenbad voor banenzwemmen is maandag t/m vrijdag van 7:00 – 10:00 uur geopend. Wanneer je graag wilt Aqua Joggen dan kan dit op woensdagen en vrijdagen van 9:00 – 9:45 uur.

Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang tot zwembad It Paradyske. Voor een entreekaartje betaal je € 5,30.