Zwembad It Gryn Stiens

Zwembad It Gryn is een groot zwembad op de Ieleane 1 in Stiens. Het heeft welgeteld 3 binnenbasins en 2 verwarmde buitenbaden. Hierdoor weet je zeker dat je ook op de drukste dagen genoeg plek hebt om rustig te kunnen zwemmen. Om het hele bad heen is er een speelweide aangelegd. Hier kun je heerlijk zonnebaden of gebruik maken van de speelattributen. Uiteraard is er ook een kiosk aanwezig om wat snoep, drinken of snacks te kopen en te nuttigen.

Doordat het zwembad zo ruim opgezet is heb je veel mogelijkheden. Zo is er een wedstrijdbad waar je rustig baantjes kan trekken en een bad waar je prima rond kan trekken. Ook zijn er glijbanen aanwezig en kun je wanneer het weer het toelaat naar buiten trekken. Er is genoeg te doen voor een dag.

Activiteiten in Zwembad It Gryn

Zwembad It GrynZwembad It Gryn in Stiens wordt niet alleen gebruikt voor recreatief zwemmen. Je kan er ook terecht voor aquasport en therapie zwemmen. Gespecialiseerde mensen helpen je om jouw lichaam weer in de goede conditie te krijgen. Ben je zwanger? Dan kun je naar zwangerschapszwemmen, wanneer het kind geboren is kun je met ouder en kind zwemmen het zwemmen gewoon voortzetten. Zo blijf je in je zwangerschap en erna op en top fit! Naast al deze activiteiten is het mogelijk om hier het ABC zwemmen te behalen. Daarnaast biedt dit zwembad een voortraject aan om het kind alvast te laten wennen.

Openingstijden en Tarieven

De openingstijden van zwembad It Gryn kunnen per seizoen verschillen. Het is dus verstandig om altijd vooraf te controleren of de tijden nog kloppen. Over het algemeen kun je maandag t/m vrijdag recreatief zwemmen om 8:30 tot 11:00 uur en van 19:00 tot 20:30 uur. Op zaterdag is het vanaf 13:00 uur geopend en sluit het om 17:00 uur. Zondag kan je er iets langer terecht: dan is het geopend van 9:00 tot 17:00 uur.

Voor de tarieven hanteren ze een standaard prijs van 4,50 euro per persoon. Alleen wanneer je onder de 2 jaar bent betaal je iets minder, dan kost een kaartje 2 euro. Uiteraard is het ook mogelijk om een kwartaal of jaar abonnement te nemen en heb je de optie voor een 10 of 25 badenkaart.