Supermarkten in Harlingen

Wil je weten waar de supermarkten in Harlingen zijn? Hier vind je de openingstijden en beste locaties voor jouw boodschappen. De grootste, goedkoopste en snelste winkels zijn allemaal voor jou beschreven. Zodat ook jij direct kan zien welke het beste bij jou past. Midden in de stad van Harlingen of ga je toch voor een wij aan de buitenkant?

   Supermarkt Jumbo Harlingen

   De Jumbo Spoorstraat zit aan de hoofdweg naar het station en de stad. Het heeft een grote parkeerplaats en ruime paden. Alles is overzichtelijk ingedeeld. Echt een winkel dus voor als je haast hebt. Zeker omdat de rijen nooit langer zijn dan 5 personen, mocht dit wel gebeuren krijg je alle producten gratis mee! De prijs is over het algemeen goedkoop, maar omdat er eigenlijk geen aanbiedingen zijn kan het wel wat duurder uitvallen. Toch is dit één van de betere supermarkten in Harlingen doordat het een groot assortiment heeft.

   Lidl supermarkten in Harlingen

   De Lidl staat altijd bekend om zijn groente en fruit. Maar ook voor andere producten is het voor veel mensen de winkel om je boodschappen vandaan te halen.  Lidl Kimswerderweg 52 is hier een voorbeeld van. Aan de rand van de snelweg en een woonwijk is dit een prima locatie om je inkopen te doen. Zeker omdat hier ook nog een Action, Bristol en Plus supermarkt is. Deze supermarkten in Harlingen zijn qua ligging zeer goed waardoor het zeker aan te raden is om hier langs te gaan. De prijs van de Lidl is voordelig en de producten van goede kwaliteit.

   Albert Heijn Harlingen

   De Albert Heijn Zuiderhaven 8 is een grote supermarkt tegen de rand van Harlingen. Met 1 uur gratis parkeren en een groot assortiment is dit echt een locatie voor wanneer je veel boodschappen gaat doen. De prijs is over het algemeen wat duurder, mocht je op de aanbiedingen letten kan je wel zeer voordelig winkelen! Vandaar dat deze plek ook veel bezocht wordt.