Zwembad Sportcentrum De Rolpeal Workum

Voor je dagelijkse of wekelijkse workout kun je terecht bij Zwembad Sportcentrum De Rolpeal in Workum. Zoals de naam al zegt is dit niet alleen een plek om te fitnessen, maar ook om heerlijk te kunnen zwemmen. Een heerlijke plek om even te badderen in het water. Kom je ook een keer langs? Je vind deze locatie op Weverswei 2 in Workum

Zwemmen met een chronische aandoening

Recreatief zwemmen is natuurlijk ontzettend leuk. Wanneer je een chronische ziekte hebt, wil je misschien wel op een andere manier in het water actief zijn. Heb je last van je gewrichten en wil je daar graag verbetering in brengen? Dan kun je op de maandagen van 8:30 tot 9:15 uur terecht bij Zwembad Sportcentrum De Rolpeal. Doordat er in de lessen verschillende materialen worden gebruikt varieert elke les. Door oefeningen in het zwembad te doen krijgt jouw lichaam de beweging die het nodig heeft. Het is dus ook niet gek dat je na een paar lessen al verschil merkt in fitheid. Toch draait het er in de lessen vooral om dat jij je lekker kunt ontspannen en plezier hebt in het bewegen. Na afloop is er gelegenheid om gezellig een kopje thee of koffie te drinken. Vraag bij het zwembad naar de tarieven van de verschillende leskaarten.

Zwangerschapszwemmen in Zwembad Sportcentrum De Rolpeal

Tijdens je zwangerschap is het goed om voldoende te bewegen en zeker wanneer je bij maand vier of vijf bent. Zwangerschapszwemmen is daarom een geweldige oplossing. Als er voldoende deelnemers zijn vinden de lessen hiervoor plaats op de dinsdagavonden van 20:30 – 21:00 uur. Door in warm water verschillende bewegingen te doen zul je merken hoe fijn het is om probleemloos te bewegen. In het water zijn tijdens je zwangerschap heeft een ontspannen effect op jouw lichaam. Dat het water warm is helpt bij jouw bloedcirculatie. Tijdens het zwangerschapszwemmen leg je contact met andere vrouwen die zwanger zijn. Dat is natuurlijk ontzettend waardevol. Aanstaande moeders die aan zwangerschapszwemmen hebben gedaan komen vaak als groep jonge moeders terug bij Zwembad Sportcentrum De Rolpeal voor Baby- en Peuterzwemmen. Informeer voor de tarieven bij het zwembad.

Openingstijden en Tarieven Zwembad Workum

Wanneer je Zwembad Sportcentrum de Rolpeal in Workum wil bezoeken voor recreatie kun je dat maandag t/m vrijdag van 10 tot 11 uur doen. Daarnaast is het ook van 19:00 tot 20:30 uur geopend. Op zaterdag ben je welkom van 12:00 tot 13:30 uur en zondag van 10:00 tot 13:00 uur. Toch liever op een middag zwemmen in sportcentrum de Rolpeal? Maandag en woensdag is dit mogelijk tussen 13:30 en 15:00 uur. Donderdag kun je er een half uur minder lang zwemmen. Vrijdag middag is het van 14:00 tot 15:00 ook nog geopend.

Aquajogging, trimzwemmen en andere activiteiten vinden, mits er genoeg animo voor is, op verschillende tijdstippen plaats. Mocht je hier interesse in hebben kun je het beste contact opnemen met het zwembad. De tarieven voor recreatief zwemmen variëren veel voor een abonnement of 10-banenkaart. Maar voor een los kaartje ben je tot 15 jaar 3,30 euro kwijt. Ben je boven de 15 jaar? Dan betaal je 4,40 euro entree. Een ultieme kans om een mooie zwemdag te krijgen voor een mooie prijs.