Openluchtzwembad Dúndelle Bakkeveen

Recreatiecentrum zwembad Dúndelle in Bakkeveen is een verwarmd openluchtzwembad van 25 meter. Het heeft een hooggelegen springkuil waarvan je van de springplanken af kan springen. Het unieke aan dit zwembad is dat ze onderwatervensters hebben. Zo kan je nog meer plezier beleven dan je gewend bent. Doordat Dúndelle een buitenbad is kan het zijn dat de temperatuur in de omgeving iets lager is.

Naast het zwembad is een kleuterbassin geplaatst voor de kleintjes. En om het bad heen vind je een zonneweide waar je heerlijk kan zonnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om te gaan voetballen, volleyballen en te schommelen.

ABC Zwemles Bakkeveen

Wanneer jouw kind bij openluchtzwembad Dúndelle graag zwemlessen wilt volgen is het zeker dat hij of zij op een veilige manier leert zwemmen. Dit zwembad voldoet namelijk aan de Nationale Norm Zwemveiligheid. Dit houdt in dat zij kwaliteit leveren en ook licentiehouder zijn van Nationale Zwemdiploma’s. Het Zwem-ABC halen bij openluchtzwembad Dúndelle is dus geen enkel probleem. Wanneer je kind diploma A heeft gehaald is hij of zij veilig in een zwembad waar geen attracties zijn. Met een B diploma is jouw kind ook veilig als hij of zij bijvoorbeeld van de glijbaan of van de duikplank af gaat. Het doel van diploma C is dat jouw zoon of dochter ook plezier in open water kan hebben. Door dit te leren wordt hij of zij zwemvaardig. Dit zorgt ervoor dat er minder kans is op verdrinking. Het is belangrijk dat jouw kind met plezier deelneemt aan de zwemlessen en vooruitgang boekt.

Wil je graag als ouders en/of verzorgers erbij zijn en meekijken tijdens de lessen? Dan ben je meer dan welkom om dit te doen. Vanaf het veld kun je meekijken hoe jouw kind vorderingen maakt.

Na zwemles

Op het moment dat jouw zoon of dochter zijn diploma(‘s) heeft gehaald is het tijd voor recreatief zwemmen. Daarom is het handig om de zwemlessen te vervolgen met een zwemabonnement. Dit zorgt er immers voor dat jouw kind de motoriek blijft houden die hij of zij tijdens de zwemlessen heeft gehad. Op deze manier kunnen de aangeleerde technieken in de praktijk toegepast worden.

Openingstijden en Tarieven Zwembad Dúndelle

De openingstijden en tarieven van Zwembad Dúndelle variëren enorm van wat jij wil doen. Daarnaast zijn de tijden en prijzen ook anders in het vakantieseizoen of tijdens een hittegolf. Om een goed overzicht te krijgen van wat nu van toepassing is kun je het beste gewoon de website bekijken of telefonisch contact opnemen. Zo weet je zeker dat je niet voor niks heen en weer gaat reizen. Het bezoeken van Zwembad Dúndelle is mogelijk van 27 april tot 9 september. Dit is dan ook het seizoen waar alles voor dit openluchtzwembad om draait.