Zwembad Tolhuisbad Dokkum

Wanneer jij helemaal in het noorden van Friesland woont of een keer bij iemand in de stad Dokkum op bezoek bent, is het leuk om bij Tolhuisbad Dokkum te zwemmen. Voor een waterspeeltuin met opblaasbare waterattracties kom je natuurlijk naar Tolhuisbad Dokkum!
Wil je banen zwemmen of recreatief zwemmen? Of vind je het leuk om te discozwemmen en je kinderfeestje hier te houden? Ook daarvoor ben je op het juiste adres bij dit zwembad in het hoge noorden.

Zwemlessen

Tegenwoordig zijn zwemlessen niet alleen meer beschikbaar voor jonge kinderen. Ook voor volwassenen bestaan er speciale zwemlessen. Misschien wilde je altijd al kunnen zwemmen maar heb je dat om wat voor reden dan ook nog nooit kunnen leren. Dan is nu je kans om dit bij zwembad Tolhuisbad Dokkum te leren. Deze lessen zijn ook geschikt voor mensen die al wel een beetje zwemervaring hebben, maar verder willen komen met zwemmen en daarom ook graag een zwemdiploma op zak hebben. Een gediplomeerde zweminstructeur leert jou zwemmen zodat jij je veilig weet wanneer je per ongeluk in het water terechtkomt.

Je zwemtechniek verbeteren

Heb jij wel al een tijd je zwemdiploma(‘s) maar wil je een stapje verder? Probeer dan eens de Borstcrawl cursus van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB). De reden dat er speciaal een cursus is voor deze populaire zwemtechniek is omdat veel volwassenen dit nog niet goed onder de knie hebben. Dus als jij de borstcrawl techniek en je conditie wilt verbeteren dan is het een echte aanrader om deze cursus te volgen. De duur hiervan is 12 weken. Voor deze zwemcursus krijg je aan het begin een schema met 24 trainingen. Op deze manier kun je in je eigen tijd werken aan je conditie en de lesstof.

Borstcrawl

Aan het einde van het aantal weken kun je minstens 200 meter zwemmen met de borstcrawl techniek. Hierdoor kun je mee doen aan een triatlon of wedstrijden. Om aan deze cursus deel te nemen maakt het niet uit of je al jaren zwemervaring hebt of dat je nog maar een jaar zwemt en graag de borstcrawl beter wilt beheersen.

Openingstijden en Tarieven Tolhuisbad Dokkum

Voor vrij zwemmen betaal je een kaartje van € 5,10 euro. Wanneer je met een gezin van 4 personen op de zondag komt zwemmen kost dit € 17,80 euro. Een 12-badenkaart kost € 56,10 euro. Voor meer tarieven en de openingstijden kun je op de website van het Tolhuisbad kijken.