Supermarkten in Drachten

Op zoek naar openingstijden van de supermarkten in Drachten? Dan ben je op de goede plek! Vind in deze winkels je boodschappen op een snelle of goedkope manier. Drachten staat bekend als een grote plaats waardoor het overzicht snel verloren wordt. Maar door de juiste locaties te zoeken kan je zonder enige problemen of extra parkeerkosten ook hier goed al je ingredi├źnten halen. Welke supermarkt in Drachten past bij jou?

   Supermarkt Jumbo Drachten

   Jumbo: de winkel voor vaste lage prijzen en snelle service. Geen lange rijen waardoor je snel met je producten buiten zou kunnen staan. Wanneer je een Jumbo in Drachten zoekt heb je 2 opties. Je kan in een buitenwijk op de Stationsweg je boodschappen hallen. Daarnaast heb je de optie om op het plein op de Eems te gaan winkelen. Op beide locaties is het parkeren gewoon gratis.

   Bij Jumbo Eems heb je het voordeel dat er meerdere supermarkten bij elkaar zitten zodat je gelijk meerdere boodschappen kan halen. Bij de andere locatie zal het wat rustiger zijn en kun je net wat sneller door de winkel lopen. Al zal dat bij een Jumbo niet veel uitmaken aangezien deze eigenlijk altijd wel snel doorlopen. De openingstijden Jumbo Drachten zijn gewoon hetzelfde waardoor het op dit gebied niet uitmaakt welke je kiest.

   Poiesz supermarkten in Drachten

   Wanneer je voor het eerst in de Poiesz komt zul je merken dat alles wat rustiger is. De rijen zijn vaak lang en de prijzen hoger dan je gewend bent. Toch is dit een fijne winkel als je gewoon heerlijk rustig je boodschappen wil halen. Daarnaast zijn de aanbiedingen vaak zeer laag geprijsd waardoor je ook hier goedkoop kan winkelen.

   In Drachten zijn twee Poiesz supermarkten aanwezig. De Poiesz Oudeweg bevind zich tegen de rand van de stad waardoor het betaald parkeren is. Het voordeel is dat je hier gelijk even naar de stad kan gaan en ook gebruik kan maken van de Lidl en Aldi die op loopafstand bevinden. De Poiesz Dwarswyk ligt iets meer ten oosten in een woonwijk samen met een Albert Heijn en Kruidvat. Het parkeren is hier gratis en zal door de locatie net wat rustiger ogen. Door dit alles passen deze winkels perfect bij de andere supermarkten in Drachten en zijn ze zeer geschikt om te winkelen.