Zwembad De Klomp

Wanneer je in het prachtige dorp Wommels wilt zwemmen, kun je terecht bij het openlucht zwembad De Klomp. Hier is altijd plezier te beleven. Daarom zul je je hier niet snel vervelen. De temperatuur van het zwembadwater is tot ongeveer 25°C verwarmd. Wil je graag je ABC-zwemdiploma hier behalen? Dan kun je er van uit gaan dat Zwembad De Klomp hoge kwaliteit biedt. Jeugd en volwassenen kunnen ook naar dit openlucht zwembad om bijvoorbeeld groepslessen te volgen. Voor banenzwemmen is het zwembad ook elke dag geopend. Heb je ondertussen trek gekregen in iets lekkers? Kom dan naar de splinternieuwe kiosk om daar een snack te kopen. De kiosk beschikt over een keuken met frituurpan.

Verbeteringen zwembad De Klomp

In dit zwembad is er de afgelopen jaren aan verbeteringen gewerkt. Dit houdt in dat er o.a. een compleet nieuwe filterinstallatie in het bad geplaatst is dat voor schoon en helder water zorgt. Ook is het voorterrein van het zwembad opgeknapt. Doordat er een grote groep gesponsord heeft konden vrijwilligers twee grote glijbanen plaatsen. Het peuterbad is helemaal opnieuw gebouwd en ook het terras is er mooier op geworden. Op de grote baden zitten nieuwe badranden en een pelletkachel zorgt voor de badverwarming. Hierdoor wordt er minder gas verbruikt. Op de daken zijn zonnepanelen geplaatst.

Daarnaast is het een feit dat Zwembad De Klomp een succes is ondanks dat er vaak lastige tijden zijn voor openlucht zwembaden. Ieder jaar zijn er nieuwe mensen die Zwembad De Klomp bezoeken. Ook willen steeds meer mensen hier zwemles volgen. Uiteraard zoekt het personeel continue naar mogelijkheden om het zwembad te blijven verbeteren. Daarom worden er gedurende het hele zwemseizoen allemaal leuke activiteiten georganiseerd.

Openingstijden en Tarieven zwembad De Klomp

Wanneer je zwembad de Klomp wil bezoeken kan je er van 21 april t/m 16 september terecht. Het water is doordeweeks voor iedereen toegankelijk van 13:00 tot 20:00 uur. In het weekend en op feestdagen sluit het iets eerder, dan kan je er tot 18:00 uur zwemmen. Dinsdag en vrijdag kun je baantjes zwemmen van 8:00 tot 10;00 uur. En maandag, woensdag, vrijdag is dit mogelijk van 20:00 – 20:45 uur. Wil je in de zomervakantie zwemmen in zwembad de Klomp? Dan heb je geluk! Je kan er dan namelijk al vanaf 12:00 uur terecht. Zo heb je nog langer de tijd om volop te genieten.

Openluchtzwembad De KlompWanneer je wil gaan zwemmen in Wommels bij Zwembad de Klomp zul je een klein bedrag moeten betalen. Voor eenmalige toegang bedraagt dit 4 euro. Ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Dan is dit 2 euro per persoon. Groepen hebben een korting, wanneer je met 8 personen of meer komt kun je er voor 3 euro per persoon terecht. Daarnaast is het mogelijk om een badenkaart aan te schaffen waarmee je 12 keer kan zwemmen voor 40 euro. Voor de prijzen van abonnementen, zwemlessen en trainingen kun je het beste contact opnemen met zwembad De Klomp. Deze prijzen variëren per aanvraag en jaar.

Al met al is dit een prachtige locatie om in de volle zon te genieten. Een buitenzwembad heeft natuurlijk wel zijn voor en nadelen. Zo kun je niet buiten zwemmen wanneer het stormt of onweert. Is het weer slecht en wil je liever binnen zwemmen? dan kan je altijd naar een van de andere zwembaden die wij beschreven hebben zoals bijvoorbeeld Zwembad Vitaloo in Bolsward.