Boerencamping in Friesland

Een boerencamping in Friesland bezoeken is soms veel gezelliger en leuker dan mensen verwachten. Een minicamping in Friesland is erg in trek. Dit komt omdat het erg goedkoop, gezellig maar niet druk is. De sta en verblijfplaatsen zijn beperkt en de prijs ligt rond de 10 tot 20 euro per overnachting. Dit zorgt er voor dat er steeds meer boerencampings ontstaan. Welke camping ga jij binnenkort bezoeken? Hieronder vind je een overzicht van de mooiste en populairste plekken in Friesland.

Vakantie Boerencamping in Friesland

Of je nu 1 dag, weekend of gewoon een heel seizoen verblijft op een boerencamping: dat is geen probleem. Op de camping kan je rustig je vouwwagen, caravan of camper de hele zomer laten staan. Zo heb je er geen moeite van en kun je op elk moment van het jaar hiernaar toe rijden om een paar dagen te genieten. Neem je fiets mee en geniet volop van de natuur. De weilanden en de verre uitzichten gecombineerd met de geur van het gras en de vogeltjes die fluiten maakt het een unieke belevenis. Het is niet voor niks iets wat de afgelopen jaren steeds meer in trek komt.

Boerencamping Ny Herema

Boerencamping Ny Herema is een leuke, gezellige camping in Tzum. Slapen in het weiland, dicht naast de koeien kan je genieten van een heerlijke vakantie. Uiteraard is een plaatsing voor het hele seizoen ook mogelijk. Er zijn genoeg activiteiten voor de kinderen aanwezig zoals een trampoline en dieren. Meer informatie? Bekijk de website of klik op meer informatie.

Een boerencamping heeft verschillende voordelen:

  • Je komt echt in de rust doordat het kleinschalig is en midden in de natuur
  • Je wordt wakker op een natuurlijke manier en hebt zelf de keuze om te blijven of te gaan
  • Het is goedkoper dan andere slaapplaatsen of campings

Dit zorgt er echt voor dat jij volop van je vakantieverblijf kan genieten en dat in eigen land. Nederland is zo gek nog niet, zeker als je beseft wat voor schoonheid het te bieden heeft.

Boerencamping FrieslandSlapen op een boerderij

Dus wat houdt jou nog tegen om een Boerencamping in Friesland op te zoeken? Wees er snel bij want voor deze slaapgebieden geld een maximaal aantal dat toegestaan wordt. Slapen op een boerderij wordt steeds populairder. Ben jij de volgende die het uitprobeert? Met bovenstaande bedrijven kan je gerust contact opnemen om een datum in te plannen.

Heerlijk in de natuur

Veel mensen denken bij een boerderij gelijk aan de stank. Dit is in de meeste gevallen niet het geval. Het grootste gedeelte van de boerencampings hebben wel koeien of schapen maar gebruiken bijna geen mest op het platteland. Zo kan jij toch nog volop genieten van de natuur: en dat zonder de stinklucht!