Zwembad Haulewelle Haulerwijk

In het dorp Haulerwijk vlakbij het dorp Bakkeveen ligt Zwembad Haulewelle. Dit zwembad bevindt zich in de openlucht en is daarom in de maanden april t/m september geopend. Het leuke aan dit zomer zwembad is dat je hier naast recreatief zwemmen ook kunt leren snorkelen. Verder biedt Zwembad Haulewelle Haulerwijk zwemlessen en lessen voor Aqua Jogging. Er is hier dus genoeg te beleven om er een ontzettend leuke zomer van te maken!

Snorkel lessen bij Zwembad Haulewelle Haulerwijk

Snorkel lessen Zwembad Haulewelle HaulerwijkGa jij graag naar het buitenland en lijkt het jou geweldig om voor langere tijd goed te kunnen snorkelen? Dan is het aan te raden om in het bezit te zijn van het zwemvaardigheidsdiploma voor snorkelen. Wanneer je dit diploma behaald hebt, ben je in het bezit van de basis vaardigheden. Wil je nog verder leren snorkelen? Dan is er de mogelijkheid om ook voor diploma 2 en 3 te gaan. Wel is het vereist om in het bezit te zijn van het Zwem-ABC. Net als bij normale zwemlessen, heb je voor elk diploma een apart examen.

Zwemlessen volgen

Heb jij je Zwem-ABC nog niet maar wil je wel graag kunnen zwemmen? Kom dan naar Zwembad Haulewelle Haulerwijk om in de zomervakantie te leren zwemmen. Al vanaf het begin van de lessen wordt erop gelet dat kinderen zich veilig voelen in het water en ook plezier krijgen in het zwemmen. Door de kinderen zoveel mogelijk oefeningen te laten doen raken zij steeds meer vertrouwd met het water. Daarna leren zij de schoolslag, de borstcrawl, enkelvoudige rugslag en de rugcrawl. Door het beheersen van al deze zwemslagen weten kinderen steeds beter hoe zij zichzelf kunnen redden. Het is natuurlijk ontzettend leuk wanneer zij na het behalen van hun diploma’s samen met hun vriendjes en vriendinnetjes naar het zwembad kunnen gaan. Eindelijk mogen zij in het diepere water zwemmen en uiteraard mogen de glijbaan en de duikplank ook niet vergeten worden!

Aqua Jogging bij Zwembad Haulewelle Haulerwijk

Ook bij zwembad Haulewelle Haulerwijk kan Aqua Joggen niet ontbreken. Zeker niet als je ervan houdt om op een andere manier actief te zijn in het zwembad. Bij deze sport maak je niet alleen loopbewegingen in het water. Sterker nog: je kunt eerder een work out verwachten. Door te bewegen op muziek train je je rug- en buikspieren, armen, schouders, benen en billen. Deze lessen zijn bedoeld voor alle leeftijden en de lesduur is 30 minuten. Wil je eerst ontdekken of deze sport iets voor jou is? Kom dan een gratis proefles volgen.

Openingstijden en Tarieven Zwembad Haulewelle Haulerwijk

Van maandag t/m vrijdag is Zwembad Haulewelle Haulerwijk s’ morgens open van 7:30 – 9:30 uur.
Iedere weekdag is het zwembad s’ middags geopend van 13:00 – 17:00 uur.
Op dinsdag en vrijdag is het zwembad ook in de avond open van 18:30 – 20:30 uur. In juli t/m september gelden deze tijden ook voor de maandagen en van woensdag t/m vrijdag.

Doordeweeks is het bad van 7:30 – 9:30 uur geopend voor baantjes zwemmen.
Tussen 17:00 en 18:30 uur is het niet toegestaan om recreatief te zwemmen.

Een losse dagkaart bedraagt voor kinderen € 3,00 euro en voor volwassenen € 4,00 euro.