Zwembad De Sawn Stjerren Hallum

Openluchtzwembad De Sawn Stjerren, oftewel de zeven sterren in Hallum is een heerlijk zwembad in de buitenlucht. Met maar liefst een 43 meter lange waterglijbaan is het niet zomaar een plek om te zwemmen, maar echt een plek waar jij volop kan genieten van al het waterpret. Elk jaar komen op deze plek vele bezoekers en op topdagen komen er soms wel 1000 bezoekers een duik nemen in dit verkoelende zwembad. Dit zwembad is natuurlijk ook niet voor niks één van de plekken die het langst open blijft. Om dit goed mogelijk te maken heeft er in 1994 en 1995 een grote renovatie plaatsgevonden waar het één en ander verplaatst is. Hoe het er nu uit ziet? Dat leggen wij jou graag uit. Het adres van deze locatie is: It Blikkelân 17, 9074CM in Hallum.

Wat is De Sawn Stjerren voor zwembad?

Zwembad De Sawn StjerrenVan een klein zwembad naar een serieuze plek om te zwemmen: dat is waardoor zwembad De Sawn Stjerren zo uniek is. Op dit terrein vind je verschillende manieren om te recreëren. Er is natuurlijk een familiebad waar je in de ochtend baantjes kunt trekken. De rest van de dag kan er verkoeling gezocht worden. Daarnaast is er een peuterbad zodat ook de kleinsten onder ons zich veilig kunnen vermaken. De 43 meter glijbaan, duikplanken en de kiosk maken het plaatje geheel. Om het zwembad heen kun je gerust even een stoel pakken of op het gras liggen om van de zon te genieten. Ben je meer van het zwemmen? Dan is het water uiteraard de plek om gewoon te verblijven. Dit water kan worden verwarmd waardoor het ook in het late seizoen nog aangenaam warm kan zijn.

Op het terrein zijn kleedhokjes aanwezig. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij dit zwembad je zwemdiploma’s te behalen. De zweminstructeurs zijn gecertificeerd onder de licentie Nationale zwemdiploma’s wat elk jaar onafhankelijk weer getoetst wordt. Zo weet je zeker dat je de juiste informatie en aandacht krijgt. Wil je meer weten over de mogelijkheden en de prijzen van zwemlessen? Dan kun je het beste contact opnemen met zwembad De Sawn Stjerren om direct de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden en Tarieven De Sawn Stjerren in Hallum

De openingstijden gelden voor de periode van april t/m september. Van maandag t/m vrijdag is het zwembad in de ochtend geopend van 7:00 – 8:30 uur. In de middag van 13:30 – 16:45 uur, behalve op vrijdag. Voor deze dag geldt dat het zwembad alleen in de middag open is mits het mooi weer is. De middagtijd is hetzelfde op de zondagen. Van maandag t/m donderdag is het openlucht zwembad in de avond geopend van 18:30 – 19:30 uur. Mocht je het leuk vinden om baantjes te zwemmen dan is daar van maandag t/m donderdag rond 19:30 – 20:15 uur voor ingepland. Op Zaterdag en zondag is De Sawn Stjerren bij mooi weer al vanaf 11:00 uur geopend. Een dagkaartje kost € 3,50 euro. Kijk voor abonnementskosten op de website van het zwembad zelf.