Sloep huren in Friesland

Om de natuur echt in je op te nemen is een sloep huren in Friesland een goed idee. Met een sloepverhuur bedrijf zoek je de beste boot uit om in je eentje of samen met een groep volop te genieten. Een sloep besturen is erg gemakkelijk, met een paar instructies kan je direct op pad. Wil je de mooiste vaarroutes dan is het slim om eens door de mooie grachten en rivieren te gaan varen. Daarnaast zijn de meren ook zeker een aanrader om met een sloep te bevaren. Hieronder vind je verschillende bedrijven voor een sloep huren in Friesland. Of je nu met 2 personen of met 8 personen wil varen: het is allemaal mogelijk! Klik op één van de sloepverhuur aanbieders voor meer informatie.

Sloep huren en besturen

sloep huren in FrieslandHoewel het besturen erg makkelijk is krijg je bij elk sloepverhuur bedrijf eerst informatie over de boot. Zo weet je zeker dat je alles goed onder controle kan krijgen en je de mogelijke borg gewoon terug krijgt. Naast dat dit gewoon een leuke activiteit is voor familie of vrienden is een sloep huren ook zeker een leuk en effectief uitje voor bedrijven. Dit bedrijfsuitje bouwt namelijk vertrouwen op wat je weer goed kan gebruiken in de bedrijfssfeer. Daarnaast is het altijd goed om elkaar beter te leren kennen buiten de dagelijkse omgeving. Een sloep heb je in verschillende maten: zo zijn er varianten waar 4 personen op kunnen maar ook boten waar 12 personen prima op kunnen zitten. De meeste sloepen zijn elektrisch waardoor ze ontzettend stil zijn: ook wel fluisterstil genoemd. Het voordeel hiervan is dat je elkaar goed kan verstaan of vol van de geluiden in de natuur kan genieten.

Sloepverhuur: voor hoeveel uur?

Een sloep huren in Friesland is al mogelijk vanaf 1 uur. De kosten zijn hier niet erg hoog: het kan al vanaf 75 euro per dag. Uiteraard verschilt deze prijs wel per locatie. Zoek je een goedkoop tochtje op het water kan je naar de minder bekende plekken gaan, wil je echt het mooiste van Friesland zoek dan gewoon bijvoorbeeld het Sneekermeer op. De meeste mensen maken 2 tot 4 uur gebruik van een sloep en zien dat dat meer dan genoeg is. Houdt er rekening mee dat je op deze boten geen toilet hebt, mocht je nodig moeten zul je er dus even vanaf moeten gaan. Al met al is een sloep huren een goedkope en leuke manier om samen op pad te gaan. Zeker als het mooi weer is, is dit een echte aanrader voor op het water. Heb jij al de beste locatie en bedrijven gevonden voor je volgende uitje?