Zwembad Sportcentrum Flidunen Vlieland

Banenzwemmen, recreatief zwemmen of gebruik maken van sportfaciliteiten: dan zit je goed bij Zwembad Sportcentrum Flidunen in Vlieland! Een leuk zwembad dat geschikt is voor iedereen. Met een glijbaan, een peuterbad en een groot wedstrijdbad is dit zwembad zeer geschikt voor recreatief zwemmen en zwemlessen. Uiteraard wordt het in de zomer tijdens slecht weer ook volop gebruikt door vakantiegangers van het eiland Vlieland. Naast het bad kun je hier in Sportcentrum Flidunen ook gebruik maken van alle sport faciliteiten en zijn er regelmatig activiteiten en evenementen te vinden. Nieuwschierig wat dat allemaal inhoudt? Kijk dan op de website voor meer informatie.

Het behalen van je Zwem-ABC bij Zwembad Sportcentrum Flidunen

Zwembad Sportcentrum FlidunenIn mei 2014 is dit zwembad gaan werken met het systeem genaamd PlanPlan. Dit is een programma waarmee je de leerlingen online kunt volgen. Elke leerling krijgt een persoonlijke inlogcode mee naar huis. Op deze manier kun je als ouder(s) altijd thuis inloggen om vervolgens de vorderingen van jouw zoon of dochter te bekijken. Bij Zwembad Flidunen werken de instructeurs met smileys. Hierdoor is duidelijk te zien waar jouw kind wel of juist niet zo goed in is en waar dus nog aan gewerkt moet worden. Op het moment dat jouw kind een vorderingskaart heeft met allemaal blije smileys is hij of zij klaar om af te zwemmen. Daarna wordt jouw zoon of dochter uitgenodigd om deel te nemen aan het afzwemmen. Muziek en ballonnen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Alles wat je verder nog moet weten kun je op je eigen gemak doorlezen op de website.

Openingstijden en Tarieven zwembad Vlieland

De openingstijden van dit zwembad variëren elk seizoen enorm. Hierdoor is het verstandig om vooraf even te controleren of de tijden kloppen. Over het algemeen kun je hier dindag t/m vrijdag van half 9 tot 10 uur terecht voor banenzwemmen. Op zaterdag is het zwembad geopend voor recreatief zwemmen van 12:00 tot 15:00 uur. En kun je op dinsdag van 18:30 tot 20:00 uur en vrijdag van 19:00 tot 20:30 uur terecht. De tarieven voor banenzwemmen zijn 5 euro per persoon. Voor recreatief gebruik betaal je 5,50 euro. Uiteraard zijn er ook hier bij zwembad sportcentrum Flidunen ook mogelijkheden om een badenkaart of abonnement af te nemen.

Ben jij klaar voor een duik in het water of wil jij of je zoon/ dochter zwemlessen volgen? Dan is dit de beste plek op het eiland om van een binnenzwembad te genieten. Wees welkom bij Zwembad Sportcentrum Flidunen.