Zwembad De Sawn Doarpen

Het buitenzwembad De Sawn Doarpen in Gytsjerk, oftewel de zeeweringsdorpjes, is echte geniet plek voor in de zomer. Met een wedstrijdbad van 25 meter en een familiebad met glijbaan van 25 x 20 meter heb je genoeg ruimte om af te koelen. Het water heeft een minimale temperatuur van 24 graden. Dit zorgt ervoor dat het voor iedereen aangenaam is, zeker ook als het buiten heel heet is. Je kunt dit zwembad vinden op: Rinia van Nautaweg 57a in Gytsjerk.

Activiteiten Zwembad De Sawn Doarpen

In en rond het zwembad worden verschillende activiteiten gepland. Zo zijn er af en toe loopbanen over het water te vinden of kun je speelattributen tegenkomen. Zo weet je zeker dat er altijd wel iets leuks te doen is. Om het zwembad heen is er genoeg plek om te relaxen. Daarnaast kun je bij de kiosk ijsjes, snacks en drinken kopen.

Openingstijden De Sawn Doarpen in Gytsjerk

Het buitenzwembad de Sawn Doarpen is geopend van 6 mei t/m 17 mei. Wel zijn er verschillende tijden per seizoen. Zo kan je er 5 mei t/m 22 juli en 3 september t/m 16 september terecht op de volgende tijden. Op maandag t/m vrijdag is het geopend van 7:00 tot 10:30 en van 14:30 tot 20:00 uur. Zaterdag en zondag is het gehele jaar hetzelfde, dan kan je namelijk van 10 tot 16:00 uur zwemmen tenzij het heel heet is. Dan sluit zwembad De Sawn Doarpen namelijk om 17:00 uur.

Rond 23 juli t/m 2 september kun je de overige dagen zwemmen van 9:30 tot 20:00 uur. In de volle zomer kan het zijn dat er in de ochtend een scheidingslijn in het water ligt. Zo kunnen de mensen die graag baantjes willen zwemmen hiervan gebruik maken zonder gestoord te worden door omliggende zwemmers.

Tarieven zwembad De Sawn Doarpen

Voor de tarieven van Zwembad de Sawn Doarpen in Gytsjerk heb je niet veel variaties. Zo zijn kinderen tot 2 gratis en betaald de rest 4 euro per toegangsbewijs. Daarnaast is er een mogelijkheid om 10 badenkaart aan te schaffen voor 35 euro of een abonnement te nemen voor 75 euro. Voor deze twee heb je wel een zwempas nodig die eenmalig 5 euro kost. Uiteraard is er ook een gezinsabonnement. Deze is geldig voor ouders met kinderen tot 18 jaar.

Wanneer ga jij zwemmen in Gytsjerk? Geniet heerlijk van de buitenlucht terwijl je een verfrissende duik neemt in het water.