Zwembad De Dúnatter – Schiermonnikoog

Zwembad De Dúnatter is een leuk openluchtzwembad op het eiland Schiermonnikoog. In dit buitenzwembad kun je heerlijk vrij zwemmen in het recreatiebad, glijden van de glijbanen of zonnebaden op de grasgebieden. Het heeft 2 ruime bassins, een 25 meter bad en een recreatie- en peuterbad. Overal vind je speelattributen en uiteraard zijn er ook kleedruimtes en is er een receptie aanwezig. Je vind dit zwembad op de Duinpad 10 in Schiermonnikoog.

Zwembad De Dúnatter is in 2017 op 6 november door Optisport overgenomen van Nederlandse Leisure Group (NLG). Daarnaast heeft er in ditzelfde jaar een renovatie plaatsgevonden. Hierdoor is het zwembad nog leuker geworden en ook energie zuiniger.

Activiteiten in Zwembad De Dúnatter Schiermonnikoog

Zwembad De DúnatterHou je meer van lekker sporten en andere activiteiten? Dan ben je hier ook op de juiste plek! Wanneer er genoeg animo is organiseert het zwembad tijdens specifieke uren regelmatig activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan Aqua trimmen. Dit wordt gegeven in het wedstrijdbad en kun je gewoon bij aansluiten. Wil je liever gewoon banenzwemmen? Dan kun je in het wedstrijdbad gebruik maken van de banen. Let er wel op dat hier meestal maar 1 baan beschikbaar voor wordt gemaakt. De overige banen worden gebruikt voor vrij zwemmen.

Openingstijden en Tarieven Zwembad Schiermonnikoog

In de maanden mei t/m juli is Zwembad De Dúnatter van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 11:00 uur. Tijdens de middaguren kun je hier terecht van 15:00 tot 18:00 uur. In het weekend gelden tijden van 10:00 tot 17:00 uur. Mocht het weer omslaan dan gaat het zwembad een uur eerder dicht, namelijk om 16:00 uur. Vanaf half juli tot begin september gelden er andere openingstijden. Dan gelden er de gehele week tijden van 10:00 tot 18:00 uur.

De tarieven zijn duidelijk: wanneer je onder de 18 of boven de 65 jaar bent betaal je
€ 4,10 euro. Val je hier niet onder? Dan betaal je € 5,10 euro per keer dat je hier gaat zwemmen. Uiteraard zijn er ook verschillende week, badenkaarten en abonnementen. Wanneer je hier interesse in hebt kun je het beste contact opnemen met het zwembad.

Wil jij tijdens een mooie vakantie zwemmen in Zwembad Schiermonnikoog? Dan ben je hier op het goede adres. Uiteraard is het zwembad in de winter gesloten. Maar voordat je het weet zijn de deuren alweer geopend. De Dúnatter is een echte aanrader!