Beste Terras 2018

Het beste terras van 2018 staat in Friesland. Restaurant ’t Gerecht in Heerenveen heeft deze prijs in ontvangst mogen nemen. Elk jaar onderzoekt het vakblad Misset Horeca wat nou de beste plek is om heerlijk buiten op een terras te zitten. Bij dit onderzoek genaamd “Terras Top 100” wordt niet alleen de locatie beoordeeld maar ook het eten, de service, snelheid en nog vele andere onderdelen.

Beste Terras 2018: De top 100

Beste Terras 2018De terras Top 100 is niet iets dat in 2018 gestart is. Dat jaar was het is namelijk al voor de elfde keer gepubliceerd. De ranglijst wordt dan ook niet zomaar opgemaakt. Het beoordelen wordt gedaan door Mystery Guests. Samen met een hoofdjury en vakjury beoordelen ze de lijst waar dan een top 100 van wordt uitgegeven. In 2018 hebben er 400 ondernemingen aan mee gedaan.

Ieder bedrijf dat aan de eisen voldoet kan zich elk jaar inschrijven. Voor Beste Terras 2018 moest je in het bezit zijn van tenminste 30 buiten zitplaatsen. Daarnaast hoort het vrij toegankelijk te zijn en 5 dagen open te zijn. Uiteraard verwachten de mensen ook bediening aan tafel en klantvriendelijkheid. Hoewel de jury voor Restaurant ’t Gerecht in Heerenveen koos, was Bistro de Oale Ste in Nijverdal de publieksliefhebber. Zij kregen dan ook de publieksprijs.

Restaurant ’t Gerecht in Heerenveen

Nummer 1: het Beste Terras van 2018 is Restaurant ’t gerecht in Heerenveen. Voorheen hebben zij al eerder in de top 100 gestaan. Zo stond dit bedrijf in 2017 op de 56e plek en het jaar daarvoor op de 8e plek. Hierdoor is het restaurant geen onbekende in de terras top 100. Daarnaast is dit ook niet de enige plek uit Friesland. Naast winnaar Restaurant ’t Gerecht vind je nog 5 andere terrasjes in Friesland wat best een prestatie is! Op de tweede plaats vind je Kasteel Terworm in Heerlen en op de derde plek is Diverso uit Nederweerd geëindigd. Voor de overige horeca gelegenheden die deze lijst hebben gehaald kun je de website van Misset Horeca bekijken. In elke omgeving vind je wel iets waardoor het natuurlijk ook erg leuk is om de verschillende locaties uit te proberen. Wij houden het voorlopig gewoon lekker bij Friesland waar het Beste Terras van 2018 te vinden is in Heerenveen.