Skischool Drachten

Als winterliefhebber vind je het natuurlijk helemaal geweldig wanneer het weer gaat sneeuwen. Misschien verheug je je wel ieder jaar opnieuw op lekker buiten schaatsen. Helaas weet je nooit van tevoren of het daarvoor hard genoeg vriest. Wanneer dit niet het geval is kun je natuurlijk op wintersport gaan! Hiervoor is het wel handig om eerst even goed te oefenen met het staan op ski’s of een snowboard. Skischool Drachten is daarom een geschikte plek om dit te leren. Kinderen die gewoon lekker willen sleeën kunnen hier ook terecht.

Feestje bij Skischool Drachten

Wil jouw kind graag zijn of haar verjaardag in de sneeuw vieren? Kom dan gezellig naar Skischool Drachten om te sleeën of te skiën. Vanaf 4 tot 16 jaar mogen maximaal 10 kinderen voor een prijs van € 60,- een uur lang op de rodelbaan sleeën. Hierna krijgt iedereen een glas limonade.

Vanaf 8 t/m 16 jaar mag jouw kind komen skiën. Een skileraar begeleidt hem of haar voor een uur. Voor dit feestje zijn er maximaal 8 kinderen toegestaan. Per baan per uur betaal je hiervoor € 95,-. Je betaalt namelijk per kind voor ski’s en schoenen. Ook mag de limonade natuurlijk niet ontbreken. Willen de kinderen na het skiën nog graag voor een half uur van de vaste hellingbaan af met de slee? Dan bedragen de kosten hiervoor € 30,-. Voor € 3,75 per kind is er de mogelijkheid om het feestje af te sluiten met patat en een kroket of een frikandel.

Lestijden en Tarieven Skischool Drachten

Skischool DrachtenOp de dagen maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er skiles gegeven in de avond van 18:00 – 22:00 uur.

Op woensdag kun je skiles volgen van 10:00 – 22:00 uur en op zondag van 10:00 – 18:00 uur.
De lestijden voor zaterdag voor zowel skiles als snowboarden zijn van 12:00 – 18:00 uur.

Voor een losse skiles betaal je € 30,00 per persoon. Voor een losse snowboardles betaal je € 32,50.
Daarnaast zijn er voor beide sportactiviteiten verschillende leskaarten beschikbaar.
Wil jouw kind met de slee naar beneden? Dan betaal je € 5,00 per uur.

Wil je graag met een groep komen skiën? Dan is het handig om eerst te bellen voor een reservering. De tijden en tarieven hiervoor zijn namelijk anders dan normaal gezien. Je kunt één baan of meerdere banen afhuren en je kan ervoor kiezen om het skiën te combineren met een buffet.