Zwembad Jubbega: heerlijk zwemmen in openluchtzwembad

Zwembad Jubbega is een klein maar fijn buitenluchtzwembad in hetzelfde genoemde dorp. Het beschikt over een prachtig strand met speelattributen voor de kinderen. Daarnaast is er een loopbrug, zijn er opblaasbare glijbanen en springplanken. Er is maar één zwembad aanwezig. Toch is er wel een verdeling gemaakt zodat ook de jongere kinderen veilig het water kunnen betreden. Rondom de locatie worden regelmatig feesten en evenementen gehouden. Zo maakt de organisatie het nog leuker om een dagje naar zwembad Jubbega te gaan. Denk hier bijvoorbeeld aan de Nieuwjaarsduik of de felbegeerde modelschepen vaardag. Al met al is dit een prachtige locatie om even een frisse duik te nemen wanneer het een hete zomerse dag is. Je kunt deze locatie vinden op: Leidijk 18, 8411 ZM in Jubbega.

Zwemmen in zwembad Jubbega

Zwembad Jubbega 2Zwemmen in buitenzwembad Jubbega kan natuurlijk niet elke dag. Het grootste gedeelte van het jaar is dit compleet gesloten voor zwemmers. Maar vanaf 12 mei gaan de deuren weer open en kun je genieten van deze heerlijke locatie. Van 12 mei tot 21 juli kun je hier maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 tot 20:00 uur terecht. Woensdag en vrijdag ben je 1 uur eerder welkom: de deuren openen dan om 13:00 uur. Wil je in het weekend zwembad Jubbega bezoeken? Dan kan dat van 13:00 tot 18:00 uur. Ook van 22 juli tot 1 september is het geopend van 13:00 uur en sluit het om 20:00 uur. Zaterdag en zondag hebben dezelfde openingstijden, maar om 18:00 uur zul je het water moeten verlaten.

Tarieven Openluchtzwembad Jubbega

Een bezoek aan Openluchtzwembad Jubbega is niet heel erg prijzig. Dit is op zich logisch aangezien het geen verwarmd water is. Wanneer je tussen de 4 en 17 jaar bent betaal je 2,50 euro. Ben je ouder dan dat? Dan betaal je 3 euro. Let erop: er is geen pinautomaat aanwezig, je kan hier alleen contant betalen. Wil je een Tien badenkaart of abonnement? Voor de leeftijd van 4 t/m 17 jaar is dit mogelijk voor 22,50 euro en een abonnement voor 45 euro te verkrijgen. Vanaf 18 jaar betaal je 27,50 euro en 50 euro. De gezinskaart is uiteraard ook mogelijk, daarvoor betaal je 100 euro.

Wil jij een heerlijk dagje zwemmen en wil je net wat meer plezier dan op een strand? Dan is zwembad Jubbega de plek voor jou! Kom jij dit seizoen ook heerlijk zwemmen?