Zwembad de Dobe in Terschelling

Zwembad de Dobe in Terschelling: ben jij er al geweest? Dit is een groot bad met een prachtige glijbaan, bubbelbad en peuterbad. Overal vind je verschillende speelattributen zoals een loopmat en speelvlotten. Uiteraard mag een spuitende clown voor de kleintjes niet ontbreken. Op de Sportlaan 7 in West-Terschelling wordt het binnenbad voornamelijk gebruikt voor zwemlessen en recreatief zwemmen. Daarnaast vinden er ook regelmatig andere lessen plaats. Denk hier bijvoorbeeld aan babyzwemmen, aqua robics en andere activiteiten. Uiteraard is dit ook de plek om te zwemmen wanneer er in de zomervakantie water valt. Zo heb je toch een leuke dag tijdens je vakantie ondanks het slechte weer.

Banenzwemmen in zwembad de Dobe

Zwembad De dobeBanenzwemmen, bijna elk zwembad heeft er wel een speciaal banenbad voor. En dat is belangrijk want doordat je doet aan Banenzwemmen, krijgt jouw lichaam een volledige work out. Elk onderdeel in jouw lichaam wordt gemotiveerd om steeds sterker te worden. Door het beoefenen van banenzwemmen train jij jouw conditie, waardoor je ook steeds fitter wordt. Misschien vind je het juist heel ontspannen om eens in de zoveel tijd of een aantal keer per week baantjes te trekken. Het leuke van deze sport is dat baantjes trekken zowel individueel kan als in groepsverband. Doordeweeks kun je op verschillende tijden twee keer per dag terecht om baantjes te trekken. Kijk voor de precieze tijden op de website van Zwembad de Dobe.

Aqua Trimmen in zwembad de Dobe

Verder kun je bij Zwembad de Dobe in Terschelling terecht om een watersport te beoefenen zoals Aqua Trimmen. Misschien ken je het wel of misschien is dit voor jou een nieuwe term. Eén ding is zeker: Aqua Trimmen is een wateractiviteit die geschikt is voor iedereen die zijn of haar zwemtechnieken wilt verbeteren. Ook om fitter te worden is deze watersport een echte aanrader. Een gediplomeerd zweminstructeur geeft op een variërende manier les en schenkt aandacht aan uithoudingsvermogen, conditie en kracht. Hierbij leer jij verschillende zwemslagen.

Openingstijden en Tarieven

Vrijzwemmen is mogelijk op donderdag van 11:00 – 14:00 uur, op vrijdagmiddag van 14:00 – 16:00 uur en van 15:00 – 17:00 uur. Vrijdagavond van 19:00 – 21:00 uur en in het weekend van 10:00 – 14:00 uur kun je ook vrijzwemmen.

Voor baby’s tot 1 jaar is de toegang gratis. Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar betaal je € 3,90. Is jouw kind tussen de 4 tot 12 jaar? Dan betaal je € 5,80 voor een los kaartje. Vanaf de leeftijd van 13 jaar betaal je € 6,30 entree.