Speelbos Joure

Vlakbij het dorp Sint Nicolaasga ligt Joure waar je niet alleen het bekende koffiemerk Douwe Egberts kunt vinden, maar ook Speelbos Joure. Voor een leuke woensdagmiddag, een kinderfeestje of schoolreisje ben je bij deze speelplaats op het juiste adres. Kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Lekker van de glijbanen af, genieten in de ballenbak of klauteren in de speeltoren. Daarnaast kunnen zij ook in een autoscooter en plezier hebben op de skippyballen. Kortom: de kinderen kunnen zich in Speelbos Joure urenlang vermaken!

Schoolreisje bij Speelbos Joure

Speelbos JoureWelk kind verheugd zich niet ieder jaar weer op het schoolreisje? Het is één van de leukste activiteiten van het schooljaar. Speelbos Joure is daarom een zeer geschikte locatie voor een schoolreisje. Wil je met jouw school op schoolreisje naar Speelbos Joure? Dan is het aan te raden om je als juf of meester van tevoren te reserveren. Hierdoor voorkom je dat er niet teveel schoolreisjes tegelijk plaatsvinden. Wel zo overzichtelijk voor zowel de leerkrachten als voor de kinderen. Voor een schoolreisje hoeven kinderen niet veel meer mee te nemen dan hun enthousiasme. Het is dus niet nodig om hen eten en drinken mee te laten nemen omdat hiervoor gezorgd wordt bij het speelbos zelf. Uiteraard kunnen kinderen er wel voor kiezen om een fruithapje of wat snoep mee te nemen.

Openingstijden Speelbos Joure

Normaal gezien is Speelbos Joure buiten de schoolvakanties geopend op woensdag t/m vrijdag van 9:00 – 18:00 uur. In het weekend is dit van 10:00 – 18:00 uur. Wil je graag samen met een groep op maandag of dinsdag naar het speelbos komen? Reserveer hier dan even van te voren voor. In de zomer moet men er rekening mee houden dat bij hele hoge temperaturen de openingstijden worden aangepast. Mits er reserveringen voor feestjes staan. In dat geval gaat Speelbos Joure niet eerder sluiten. Wanneer het Noorden schoolvakanties heeft is het speelbos van maandag t/m zondag de hele week geopend van 10:00-18:00 uur.

Vorig artikelBoerengolf Drachten
Volgend artikelIJsboerderij de Bûterkamp