Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe kun je vinden in Appelscha. In de buurt daarvan liggen zowel een camperplaats als een hotel. Dus ben je bijvoorbeeld op vakantie en wil je iets langer dan een dagje in dit dorp verblijven? Dan kun je gebruikmaken van één van deze overnachtingsplaatsen. Hoewel het attractiepark zich voornamelijk op kinderen richt, kun je er een geslaagd dagje uit van maken voor het hele gezin. Ook is het attractiepark ontzettend leuk voor kinderfeestjes en schoolreisjes. De mogelijkheid van onbeperkt eten en drinken in combinatie met de variërende attracties, zorgen ervoor dat de kinderen een ontzettend leuke dag beleven. Het attractiepark kun je vinden aan Noorder Es 1 te Appelscha.

Wat valt er in Attractiepark Duinen Zathe te beleven?

Attractiepark Duinen ZatheGa met een matje van de reuze glijbaan of met een bootje van drie verschillende waterglijbanen. En wist je al dat je in de botsauto’s kunt, maar ook in de botsbootjes? Wanneer je van water houdt is dit natuurlijk extra leuk om te doen. Eén van de achtbanen waar je bij Attractiepark Duinen Zathe in kunt is die van 14 meter hoog. Je kunt deze hoge achtbaan herkennen aan de kleuren paars en groen. De achtbaan is speciaal gemaakt voor kinderen en hun ouders.

Wil jij als ouder je kind alvast een beetje voorbereiden op de verkeersregels en het rijbewijs? Ga dan met hem of haar naar het Verkeerscircuit. Hier kunnen de kinderen in een trapauto spelen en meemaken hoe het is om elkaar voorrang te verlenen. Bij een echt tankstation tanken hoort daar natuurlijk ook bij.

Wanneer je van klimmen houdt ga je natuurlijk naar het klim- en speelkasteel of je leeft je uit in de indoor Apenkooi. En wat dacht je bijvoorbeeld van het vulkaaneiland? Omhoog klimmen en met de glijbaan weer naar beneden. Lekker springen op trampolines hoort natuurlijk ook bij een leuk dagje spelen. Uiteraard zijn dit nog niet alle attracties. Voor de kleinere en grotere kinderen is er in Attractiepark Duinen Zathe van alles te beleven.

Openingstijden en Tarieven Attractiepark Duinen Zathe

De entreeprijzen voor Attractiepark Duinen Zathe zijn all-inclusive. Dit betekent dat je bij het betalen voor je entreekaartje niet alleen betaalt voor alle attracties, maar ook voor eten en drinken. Zo heb je dus onbeperkte toegang tot thee, koffie en cappuccino. Voor de kinderen is er gedacht aan verschillende soorten limonade. Dagsoep met broodjes of frites met snacks en verschillende sauzen zit dus gewoon bij de prijs inbegrepen. Fruit en waterijs behoren hier ook toe.

Kinderen van 1 en 2 jaar zijn al toegestaan in Attractiepark Duinen Zathe. Voor hen kost de entreeprijs zowel aan de kassa als voor een E-ticket € 5,00 per persoon. Vanaf 3 jaar geldt een entreeprijs van € 15,50 per persoon. voor een E-ticket betaal je dan één euro minder. Ook rolstoelgebruikers zijn welkom in het attractiepark. Voor hen betaal je € 11,00 per persoon. Wil je graag met een grotere groep vanaf 20 personen naar het park komen? Dan betaal je € 14,00 per persoon. Vier jij je kinderfeestje in Duinen Zathe? Dan heeft de jarige gratis toegang en kost het voor de rest van de groep € 13,00 per persoon. De parkeerkosten zijn geheel gratis.

Ieder jaar gelden er andere openingstijden voor Attractiepark Duinen Zathe. In 2019 is het pretpark geopend vanaf 6 april. Gedurende deze maand kun je hier vooral in de weekenden terecht en op een enkele weekdag. Tijdens de maanden mei t/m augustus kun je elke dag in het attractiepark terecht. Op de dagen dat Duinen Zathe in de maanden april, mei en juni geopend is, gelden de tijden van 9:30 – 17:00 uur. In juli en augustus is het park op de meeste dagen geopend van 09:30 – 18:00 uur. Wil je specifiek de openingstijd voor een bepaalde datum weten? Kijk dan op de website van Attractiepark Duinen Zathe.

Vorig artikelRestaurant ’t Gerecht
Volgend artikelRijs