Sybrandy’s Speelpark

Ben jij op zoek naar het goedkoopste pretpark van Nederland? In Oudemirdum vind je Sybrandy’s Speelpark. De afgelopen tientallen jaren hebben velen kinderen hier al heel veel plezier beleefd. Het speelpark bestaat namelijk al langer dan 50 jaar en heeft meer dan 40 attracties. Sybrandy’s Speelpark is gericht op kinderen met een leeftijd van 3 tot 13 jaar. Een voordeel voor volwassenen is dat het parkeren gratis is. Daarnaast zijn er ook kortingen wanneer het gaat om groepen, schoolreisjes en kinderfeestjes. Wil je graag even uitrusten om te lunchen? Neem dan plaats aan één van de vele picknicktafels.

Kom naar Sybrandy’s Speelpark

Jij wilt natuurlijk weten waarom Sybrandy’s Speelpark een echte aanrader is om heen te gaan. De attracties die je in dit park kunt vinden zijn o.a. glijbanen van 10 meter hoog, een enorme zandbak en de Sky Ride waarmee je meer dan 4,5 meter boven de grond in een speelgoed auto zit. Deze laatste attractie is alleen geschikt voor kinderen die 5 jaar of ouder zijn. Anders zijn zij namelijk nog niet lang genoeg om in de attractie te mogen.

Sybrandy's SpeelparkHet park beschikt ook over een zweefmolen, Safari Jeeps en bootjes waarin je van een 8 meter hoge glijbaan op het water wordt afgeschoten. Uiteraard mogen de skelters en de twee overdekte speeljungles ook niet ontbreken. Naast de hierboven genoemde attracties zijn er nog een aantal attracties te vinden in Sybrandy’s Speelpark. Kinderen vermaken zich hier gerust de hele dag. Daarom is het ook zo ontzettend leuk om voor een schoolreisje of een kinderfeestje naar deze enorme speeltuin te gaan.

Openingstijden en Tarieven Sybrandy’s Speelpark

In de maanden april t/m september is Sybrandy’s Speelpark geopend. Kijk op de website van het speelpark voor specifieke openingstijden. Kinderen t/m 2 jaar hebben gratis entree. Vanaf de leeftijd van 3 jaar betaalt men € 9,10 per persoon. Voor senioren geldt er een entreeprijs van € 4,80 per persoon. Voor een kinderfeestje zijn de kosten € 12,50 per persoon. Het is ook mogelijk om met een groep van 15, 25 of 50 personen het speelpark te bezoeken. Iedere groep betaalt een ander bedrag aan entree.

Vorig artikelBallorig Heerenveen
Volgend artikelGysbert Japicx Museum