Speelparadijs Bombi Dokkum

Wonen jij en je gezin in Dokkum of bijvoorbeeld in Damwoude dat hier dicht in de buurt ligt? Dan is het ontzettend leuk om naar Speelparadijs Bombi Dokkum te gaan. Deze speelplaats is bedoeld voor kinderen van 1 t/m 11 jaar en uiteraard mogen de opa’s en oma’s ook mee. Voor zowel de ouders als voor de oudere generatie is er namelijk altijd vrije toegang. Je betaalt dus alleen entree voor de kinderen. Om de speelruimtes zo schoon mogelijk te houden is het belangrijk dat kinderen en volwassenen dit niet met schoenen betreden.

Speelparadijs Bombi DokkumWanneer je bij Speelparadijs Bombi Dokkum komt spelen kun je heerlijk rondrennen tijdens het Apenkooien. Ook zijn er spellen te doen zoals mini-bowling en airhockey. Maar ook voor poolbiljart is dit de juiste speelplek. Wanneer jij je kinderen hierheen brengt om te spelen is het aan te raden dat zij luchtig gekleed zijn. Mochten zij anti-slip sokken hebben, laat hen deze dan dragen. Hierdoor glijden de kinderen minder snel uit en kunnen zij zorgeloos spelen. Ook het dragen van grote oorringen is af te raden. Kinderen kunnen hier namelijk makkelijk achter blijven hangen. Hier gelden dus dezelfde regels als bij het sporten op school. Speelparadijs Bombi Dokkum is de plek voor een geslaagd dagje uit, een kinderfeestje of schoolreisje!

Schoolreisje Speelparadijs Bombi Dokkum

Voor een ontzettend leuk schoolreisje kom je natuurlijk naar Speelparadijs Bombi Dokkum. Let er bij het reserveren wel op dat het niet is toegestaan om de kinderen meegebrachte lunch te laten nuttigen. Dit geldt niet alleen voor de lunch, maar ook voor bijvoorbeeld snoep. Wanneer je dus gezamenlijk wilt lunchen, kun je dit alleen doen door voor een de leerlingen het arrangement van het schoolreisje te reserveren. Naast het spelen mogen de kinderen onbeperkt limonade pakken en krijgt iedere leerling patat met daarbij kipnuggets, bitterballen of mini frikandellen. Als toetje krijgt iedereen een ijsje. Hier betaal je € 8,50 per persoon voor.

Het is niet verstandig om in het speelgedeelte consumpties te nuttigen. Dit heeft niet alleen te maken met hygiëne, maar mag ook niet in verband met verstikkingsgevaar. Om diezelfde reden is kauwgom ook ten strengste verboden. Mocht het nodig zijn, wijs de kinderen hier dan op.

Natuurlijk wil je als leraar of ouder ook iets lekkers eten en drinken tijdens het schoolreisje. Het arrangement voor volwassenen bestaat uit een frans broodje petit pain of een bolletje. Bij het brood kun je kiezen uit kaas of ham. Wil je net als de kinderen ook graag patat? Dan kun je daarbij kiezen uit een kroket of een frikandel. Hierbij krijg je één keer een kop thee of koffie. De kosten hiervoor bedraagt € 5,00 per persoon.

Openingstijden en Tarieven

Doordeweeks is Speelparadijs Bombi Dokkum op de dagen maandag en dinsdag gesloten. Op woensdag en vrijdag is het speelparadijs geopend van 9:00 – 18:00 uur. Op donderdag kun je komen spelen van 9:00 – 13:00 uur. De rest van de donderdagmiddag kun je dus niet bij Speelparadijs Bombi Dokkum terecht, maar in het weekend kun je hier van 10:00 – 18:00 komen genieten. Tijdens de schoolvakanties gelden er hele andere openingstijden. Wanneer dit van toepassing is, staat dit op de website van Speelparadijs Bombi Dokkum vermeldt.

Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar betaal je € 5,00 per persoon. Kinderen van 4 t/m 11 jaar hebben een entreekaartje van een euro duurder. Je betaalt voor hen dus € 6,00 per persoon.

Laat de kinderen heerlijk spelen terwijl jij als ouder of begeleider toezicht houdt en in de lounge of op het terras ontspant. Heb je trek gekregen of heb je zin in een kopje thee of koffie? Dan kun je dat ook bij Speelparadijs Bombi Dokkum halen terwijl je gezellig met andere ouders gaat kletsen.

Vorig artikelKingmahuis
Volgend artikelTheeschenkerij De Brinkhoeve