Theeschenkerij De Brinkhoeve

Theeschenkerij De Brinkhoeve maakt deel uit van een mini camping gelegen in Wier. Dit dorpje ligt zo’n 6 kilometer van Sint Annaparochie vandaan. Daarom is deze camping zeer geschikt voor wanneer je graag eens het Noorden van Friesland tijdens een vakantie ontdekt. Deze mini camping ligt dus als het ware eigenlijk een beetje verborgen. De Brinkhoeve is dus echt een plekje waarvan je moet weten dat het bestaat.

Vanaf het voorjaar tot het najaar kun je hier terecht voor een heerlijk kopje thee. Regent het of is het even iets kouder buiten? Geen nood want op die momenten kun je gebruik maken van het overdekte terras dat voorzien is van een open haard. Hierdoor kun je het op een koude dag toch gezellig maken. Bezoek jij de theeschenkerij juist met mooi weer? Dan kun je gebruik maken van een speciaal terras dat geschikt is voor groepen. Dit gedeelte is afgezonderd van de andere terrasgasten. Hierdoor heb je genoeg privacy als groep en heb je geen last van onbekenden. Je kunt Theeschenkerij De Brinkhoeve vinden in een voormalige stal aan Tsjerkepaed 28 te Wier. Kom langs voor een drankje en een heerlijk hapje eten.

Theeschenkerij De Brinkhoeve

De mini camping is ook leuk voor kinderen. Voor hen is er namelijk een tafeltennis tafel, een trampoline en een voetbalveld waar zij zich kunnen vermaken. Wil jij graag je verjaardag hier vieren of een familiefeest organiseren? Voor gelegenheden zoals deze is Theeschenkerij De Brinkhoeve een ontzettend gezellige plaats. Daarnaast bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid dat je nog op zoek bent naar een geschikte trouwlocatie. Misschien is dit dan wel de locatie die jij zoekt. Wat de gelegenheid ook mag zijn, de theeschenkerij biedt vele mogelijkheden om te genieten van een heerlijke maaltijd. Denk bijvoorbeeld aan een high tea, barbecue of een broodmaaltijd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een warm of koud buffet te reserveren. Wist je al dat alles bereid wordt in eigen keuken?

Openingstijden en Tarieven

Theeschenkerij De Brinkhoeve is in maart alleen geopend wanneer je hier een afspraak voor maakt. In het voorjaar van april t/m juni is de theeschenkerij elke donderdag t/m zondag open. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kun je hier een lekker kopje thee drinken op dinsdag t/m zondag. Wanneer het september is kun je op donderdag t/m zondag thee komen drinken. In oktober kan dit op zaterdag en zondag. Elk seizoen heeft Theeschenkerij De Brinkhoeve een openingstijd vanaf 14:00 uur. Alleen in oktober kun je ervoor kiezen om een afspraak te maken op een ander tijdstip.

Theeschenkerij De Brinkhoeve

De Tarieven voor Theeschenkerij De Brinkhoeve zijn per arrangement verschillend. Zo betaal je voor een High tea voor een groep vanaf 8 personen € 14,50 per persoon. Ben je met meer dan 8 personen? Dan is het ook mogelijk om de High Tea in buffetvorm te reserveren. Ben je met een groep van 10 t/m 25 personen en heb je meer zin in een broodmaaltijd? Dan bedragen de kosten daarvoor € 12,25 per persoon. Een broodbuffet kun je natuurlijk ook voor kiezen. Vanaf 10 personen kost dit € 11,75 per persoon.

Wanneer je met een groep van minimaal 15 personen naar Theeschenkerij De Brinkhoeve komt, kun je kiezen uit een Barbecue waar je € 18,50 per persoon betaalt of uit een warm en koud buffet waar je € 16,50 per persoon voor betaalt. Heb je liever ook koffie met gebak bij jouw warme en koude buffet inclusief ijsbuffet? Dan zijn de kosten hiervoor € 24,75 per persoon. Uiteraard kun je ook gewoon je dagje uit afsluiten met soep en broodjes. Hier betaal je € 7,25 per persoon voor.

Vorig artikelSpeelparadijs Bombi Dokkum
Volgend artikelGerkesklooster