Picknickers Terherne

Voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen kun je in het mooie dorp Terherne terecht bij Picknickers. Dit is een gezellig restaurant dat ook over een foodbar beschikt. Wanneer je op deze locatie gaat eten, kun je niet alleen van heerlijke biologische homemade gerechten genieten, maar ook van het uitzicht over het Sneekermeer. Misschien vaar je op dit meer en wil je graag iets lekkers nuttigen. Op dat moment is er de mogelijkheid om jouw boot voor de deur aan te leggen. Een goede locatie om dit te doen is direct naast de boothelling of bij de Heerenzijlbrug. Het adres van Picknickers is: Utbuorren 54 te Terherne.

Picknickers

PicknickersDe omgeving van Terherne is heel ontspannen en het landschap is prachtig. Eén van de redenen dat deze eetgelegenheid de naam Picknickers draagt, komt doordat je er ook veel producten kunt halen voor onderweg meenemen. Op deze manier kun je er zelf op uit met heerlijk eten en drinken terwijl je geniet van een prachtige lente of zomerdag.

Uiteraard kun je ook ter plekke een uitgebreid ontbijt nuttigen. Met een lekkere lunch genieten op het grote terras van de Picknickers? Gewoon even tot rust komen met een kopje koffie of thee? Of ben je bijvoorbeeld tijdens een vakantiedag de hele dag onderweg geweest en zoek je een geschikte plek om te dineren? Wat voor gelegenheid het ook is: Picknickers in Terherne is echt een mooie locatie midden in de natuur. Voor een sfeervol etentje of wanneer je bijvoorbeeld op date gaat, is dit een zeer geschikte plek om naar toe te gaan.

Openingstijden en Tarieven Picknickers

In de maanden april t/m juni is Picknickers geopend op de dagen woensdag t/m zondag van 10:00 – 21:00 uur. Tijdens de zomermaanden juli en augustus kun je hier terecht op woensdag t/m zondag van 10:00 – 22:00 uur. De keuken sluit dan om 21:00 uur, maar je mag nog rustig een uur in het restaurant blijven zitten.

Van september t/m maart is het restaurant geopend op donderdag t/m zondag van 11:00 – 21:00 uur. Hier ook hier geldt dat de keuken een uur eerder sluit dan dat het restaurant dicht gaat.

Vorig artikelTzummarum
Volgend artikelRestaurant Stadsboerderij De Koebrug