Pizzeria Toscanini

Houd je van Italiaans eten en wil je graag een keer in Franeker uit eten gaan? Probeer dan Pizzeria Toscanini eens. Hier kun je niet alleen heerlijke pizza’s eten, maar ook Lasagna en diverse pasta gerechten. In dit restaurant kun je volop genieten van verse producten en pure smaken. De menukaart is uitgebreid dus je hebt heel veel keus. Je hebt dus ook de mogelijkheid om vis- en vleesgerechten te nuttigen, maar ook ovenschotels kun je bij Toscanini verkrijgen.

Wil je graag zien hoe jouw pizza of pasta bereid wordt? Neem dan eens een kijkje in onze open keuken. Je kunt precies volgen hoe jouw maaltijd klaargemaakt wordt terwijl een heerlijke aroma van Italiaanse kruiden door het restaurant verspreid wordt. Toscanini straalt een warme sfeer uit en er werkt vriendelijk personeel. Let op: in het weekend is het bij Toscanini vaak drukker dan doordeweeks. Daarom is het aan te raden om van te voren te reserveren. Op deze manier weet je zeker dat je een plekje hebt om lekker te dineren. Graag eens Italiaans uit eten gaan? Dan kun je dit restaurant te midden van het centrum vinden aan Noord 30 te Franeker.

Pizzeria Restaurant Toscanini

Wist je dat dit restaurant bestaat sinds 1994? Dit wil zeggen dat Toscanini al minstens 25 jaar actief is als familiebedrijf. Het pand is gelegen tussen de grachten van Franeker en stamt uit het jaar 1599. Al zo’n 16 jaar lang is het zo dat de tweede generatie in het restaurant aan het werk is. Iedere avond staan de twee hoofdeigenaren samen met hun team vol enthousiasme voor jou klaar. Zo kunnen jij en je partner of samen met familie heerlijk genieten van een gezellig avondje uit. Ben jij iemand die liever thuis een date night heeft? Dan kun je er ook voor kiezen om jouw diner af te halen.

Pizzeria Toscanini

De menukaarten kunnen zo nu en dan wisselen dus op die manier kun je steeds weer nieuwe gerechten uitproberen. Ondertussen heeft de tweede generatie van Pizzeria Toscanini zowel de kwaliteit als de kennis behouden van de eerste generatie. Dit zorgt ervoor dat de pizza’s nog steeds zo lekker zijn als toen het restaurant net van start ging. De prijzen zijn over het algemeen wat duurder dan andere Pizzeria’s in Friesland.

Openingstijden Pizzeria Restaurant Toscanini

Pizzeria Toscanini is iedere maandag geopend van 16:30 – 20:00 uur. Van woensdag t/m zondag kun je hier terecht voor een heerlijk hapje eten van 16:30 – 21:00 uur. Op de dinsdagen is het restaurant helaas gesloten.

Vorig artikelAchlum
Volgend artikelVegelinbossen Sint Nicolaasga