Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Heb jij zin om samen met je partner romantisch uit eten te gaan? Dan is Restaurant Stadsboerderij De Koebrug in Stavoren zeker een aanrader. Deze stad is aan het water gelegen waardoor dit een hele mooie locatie is om bijvoorbeeld te gaan windsurfen. De naam van het restaurant is afkomstig van de oude Koebrug die hier tegenover ligt. Restaurant Stadsboerderij De Koebrug is een eetgelegenheid dat ingericht is in de Schotse stijl. Dus wanneer je helemaal weg bent van Schotland of juist iets totaal anders wilt eten dan je normaal gezien doet, kun je hier genieten van Schotse maaltijden.

Durf jij het aan om uit te proberen hoe een schapen-hart smaakt? Probeer dan eens het typische Schotse gerecht genaamd Haggis. De Whisky-pepersaus mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Dit geldt ook voor de whisky en Schotse bieren. In de zomer kun je hier heerlijk van genieten op het beschutte tuinterras. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een Schotse Whiskybar met wel 400 soorten Whisky.

Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Het personeel dat bij dit restaurant aan het werk is, heeft passie voor Schotland en uiteraard ook voor hun eigen streek. Daarom kun je bij Stadsboerderij De Koebrug niet alleen Schotse gerechten vinden. Er zijn in dit restaurant namelijk ook verrukkelijke streekproducten te verkrijgen. Lamsvlees en boerenkaas gaan in dit restaurant dus prima samen. Het restaurant beschikt over een eigen rokerij waardoor vlees en vis nog lekkerder op jouw bord terechtkomt. Denk maar eens aan gerookte zalm of stokbrood waar gerookte olie op zit.

Uiteraard wil je een bijpassend drankje bij jouw maaltijd gereserveerd hebben. Je kunt kiezen voor het Friese bier Us Heit, maar je kunt ook de Schotse whisky drinken. Na het diner heb je de keuze uit overheerlijke dessert. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Sticky Toffee Pudding of toetjes met veenbessen. Daarnaast biedt Restaurant Stadsboerderij De Koebrug de mogelijkheid om het ambachtelijke ijs van IJsboerderij De Bûterkamp te proberen.

Openingstijden Restaurant Stadsboerderij De Koebrug

Wanneer je Restaurant Stadsboerderij De Koebrug in Stavoren wilt bezoeken, kun je van donderdag t/m zondag hier terecht. Op deze dagen mag je vanaf 16:30 binnenlopen. De keuken opent om 17:00 uur. Je mag tot 19:00 uur het restaurant in. Op zaterdagen is dit tot 19:30 uur.

Vorig artikelPicknickers Terherne
Volgend artikelIdskenhuizen