Restaurant Cantina Dolores

Wanneer je meerdere dagen op waddeneiland Ameland verblijft is uit eten gaan een heerlijke avondafsluiting. Restaurant Cantina Dolores in Hollum is een van de vele opties waar je uit kunt kiezen. Bezoek je dit waddeneiland dat volstaat met prachtige natuur? Wellicht heb je dan na jouw wandeling of fietstocht honger gekregen. Dan wil je natuurlijk ook weten waar je terecht kunt om heerlijk te lunchen of te dineren.

Cantina Dolores staat bekend om haar Mexicaanse eten. Daarnaast beschikken zij over een tapasbar en is dit restaurant ook een steakhouse. Houdt jij van een heerlijk stukje biefstuk? Dan moet je de biefstuk op deze plek echt eens geprobeerd hebben!

Restaurant Cantina Dolores: niet alleen voor toeristen

Restaurant Cantina Dolores behoort tot een hotel. Toch is het restaurant niet alleen voor hotelgasten geopend. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een gezellige eetgelegenheid hier ook aanschuiven. Dit is zeker leuk wanneer je een paar dagen de prachtige natuur van Ameland verkent.

Gezellige sfeer bij Restaurant Cantina Dolores

Wanneer je van variërend eten houdt is het natuurlijk geweldig dat je uit verschillende stijlen kunt kiezen. Wil je samen met je geliefde een romantisch avondje uit? Of ben je samen met je gezin op vakantie en zoek je een gezellige plek om te dineren? In beide gevallen is Restaurant Cantina Dolores een echte aanrader. Het is namelijk zo ingericht dat het zowel warmte en gezelligheid uitstraalt. De ongedwongenheid van het zuiden zul je hier dan ook terug vinden.

Restaurant Cantina DoloresUiteraard maakt de juiste muziek in een restaurant ook dat je hier wel of niet wilt terug komen. Daarom heeft het personeel er voor gekozen om op de achtergrond vrolijk muziek te draaien. Er is een kans dat je hierdoor al snel naar landen zoals Mexico of Spanje wilt reizen. De vakantiestemming zit er in ieder geval goed in. Naast de muziekkeuze is het restaurant ingericht met felle kleuren. Dit zul je ook in de gerechten terugzien.

Kortom: een bezoek aan restaurant Cantina Dolores in combinatie met de mensen waar je het meest om geeft, zorgt voor heerlijk eten en een gezellige sfeer.

Vorig artikelElfstedenpad wandelen
Volgend artikelDe Pannekoektrein