Home Bowlen in Friesland LED Bowlen bij Aventoer

LED Bowlen bij Aventoer

LED Bowlen bij Aventoer

In het gezellige dorp Burgum kun je ontzettend veel leuke activiteiten doen, zoals bijvoorbeeld LED Bowlen bij Aventoer. Dit houdt in dat je gaat bowlen op next level. De bowlingbanen zijn namelijk extra mooi gemaakt door lichteffecten toe te voegen die reageren op geluid. Dit is ontzettend modern want wanneer jij een strike of een spare gooit is jouw beloning een hele mooie lichtshow. Dit is echt een unieke belevenis. Ben je niet zo heel goed in bowlen waardoor jouw bal meerdere keren in de goot terecht komt? Geen nood! Ook dan kun je een speciaal lichteffect verwachten als troostprijs. Het enige gevaar van LED bowlen is dat je misschien wel zo erg in de lichtshow opgaat dat je de competitie van het bowlen vergeet.

LED Bowlen bij Aventoer

LED Bowlen bij AventoerBij Aventoer zijn 4 moderne bowlingbanen aangelegd. Eerst zijn er nog rustige lichteffecten te zien maar later verandert dit in een flitsende lichtshow. Wanneer je wilt gaan LED Bowlen kun je deze activiteit combineren met andere leuke dingen die je in Aventoer kunt beleven. Denk hierbij aan buiten lekker klimmen in het klimpark of binnen lasergamen. Meer informatie over deze activiteiten kun je vinden op de website van indoor en outdoorpark Aventoer. Het LED Bowlen is geschikt voor alle leeftijden. Zowel jong als oud kan veel plezier beleven aan het bowlen met lichteffecten.

Openingstijden en Tarieven voor LED Bowlen bij Aventoer

De openingstijden van Aventoer zijn per seizoen verschillend. Daarom kun je het beste op hun website kijken. Om deel te nemen aan het LED Bowlen kun je met 6 personen per baan spelen. Per uur betaal je per baan € 25,00. Vergeet vooral niet om je vrienden of familie mee te nemen voor een gezellig dagje uit. Met hen erbij kan deze dag natuurlijk veel gezelliger worden! Zo wordt een bezoek aan LED Bowlen bij Aventoer iets waar je nog lang van kunt nagenieten.