Bowlen in Joure

Bij party zalencentrum ’t Haske dat gevestigd is in het dorp Joure kun je heerlijk bowlen. Bowlen in Joure is sinds november 2015 steeds leuker geworden. De reden hiervoor zijn de twee bowlingbanen die vernieuwd zijn. Met deze vernieuwing kwam ook de uitvoering van een mobiele telefoon app. Het doel hiervan is om zelf het bowling systeem te besturen. Met deze functie is het makkelijker geworden om teams in te delen. Normaal gezien voer je alleen je naam in, maar wanneer je gaat bowlen in Joure kun je ook een profielfoto toevoegen. Uiteraard is de originele functie van het bijhouden van elkaars scores niet verdwenen. Deze zijn zoals gewoonlijk op een scherm te volgen.

Voor wie is Bowlen in Joure bedoeld?

Zowel jong als oud kan zich uitleven in party zalencentrum ’t Haske waar maar liefst zes bowlingbanen te vinden zijn. Wanneer je voor een uur in Joure gaat bowlen kun je er vanuit gaan dat je een geweldige tijd hebt. Daarvoor hoef je niet de allerbeste bowler te zijn. Al ben je dan natuurlijk ook welkom! Misschien help je elkaar als bowlers weer een stukje verder op weg.

Bowlen in JoureJe kunt natuurlijk alleen bowlen, maar misschien vind je het wel veel leuker om samen met een club te komen bowlen. Het leuke aan bowlen in Joure is dat je lekker op je eigen tempo kunt spelen. Wanneer jouw doel is om als fanatieke bowler strike na strike te gooien dan mag dat. Ben je iemand die gewoon lekker rustig aan wilt doen en voor het plezier komt bowlen? Ook dan kun je er een heel ontspannen uitje van maken. Wanneer je gewoon jezelf bent weet je zeker dat jij alleen of samen met een groep een leuke tijd hebt.

Openingstijden en Tarieven bowlen in Joure

Van maandag t/m zaterdag betaal je tot 18:00 uur €15,00 per uur per baan. Op de zondag bedragen de kosten € 20,00. Na 18:00 gelden van maandag t/m donderdag tarieven van € 17,50 per uur per baan. Van vrijdag t/m zondag zijn de avondkosten € 20,00.

Vorig artikelSchaatsen in Thialf
Volgend artikelBowlen in Earnewâld