Bowlen in Dokkum

Bowlen in Dokkum bij het Bowling- en Zalencentrum in de noordelijkste stad van Friesland verzorgt al vele jaren plezier. Van alle Friese plaatsen heeft de prachtige stad uiteraard ook een plek om te bowlen. De locatie bevindt zich aan het Dokkumer Grootdiep, net iets buiten de binnenstad van Dokkum. Bij dit Bowling- en Zalencentrum ben je op de juiste plek wanneer je wilt bowlen. Maar ook is dit een hele geschikte locatie voor een feestje! Heb je er bijvoorbeeld over nagedacht om jouw bruiloft op een bijzondere manier te vieren? Of wil je graag een vergaderruimte huren en de vergadering afsluiten door vervolgens met je collega’s te gaan bowlen? Voor een gezellige tijd met vrienden of familie kom je natuurlijk ook naar het Bowling- en Zalencentrum. Het vieren van een kinderfeestje kan hier uiteraard ook.

Bruiloft vieren bij Bowling- en Zalencentrum Dokkum

Wanneer het jullie als bruidspaar een leuk idee lijkt om jullie dag te combineren met bowlen, lees dan gauw verder voor de opties. Zo kunnen jullie er overdag voor kiezen om de receptie hier te houden en hier de bruidstaart aan te laten snijden. Hierbij ontvangt iedereen 2x thee of koffie en zijn er diverse consumpties te verkrijgen. Kies je ervoor om alles op één locatie te vieren? Dan kun je in de avond bij het Bowling- en Zalencentrum heerlijk dineren door deel te nemen aan een groot 3-gangen diner. Wil je liever zelf een warm buffet of een warm en koud buffet samenstellen? Ook deze optie is er! Natuurlijk is het super gezellig om met al je bruiloftsgasten onbeperkt te gaan bowlen. Hierin speelt leeftijd geen rol. Dit arrangement bedraagt € 31,- per persoon.

Arrangementen Bowlen in Dokkum

Bowlen in DokkumWil je graag gebruik maken van het bovenstaande arrangement, maar wil je i.p.v een diner liever een overheerlijke luxe broodmaaltijd? Dan zijn de kosten € 20,- per persoon. Mocht je het leuk vinden om hier een bruidstaart te regelen kan dit in overleg met het bedrijf. Bowlen in Dokkum bij het Bowling- en Zalencentrum maakt jouw feest af. Of je nu met vrienden, familie, bedrijfsuitje of met een feestje komt: wij hebben genoeg plek om jou een gezellige ochtend, middag of avond te geven.

Vorig artikelLED Bowlen bij Aventoer
Volgend artikelBowlen in Wolvega