Bowlen in Earnewâld

Wanneer je wilt komen Bowlen in Earnewâld doe je dat bij Wester. Dit dorp is bekend om Nationaal Park de Alde Feanen waar je prachtig doorheen kunt fietsen. Ook ligt dit dorp in de buurt van Sumar.

Bowlen in Earnewâld

Bowlen kent iedereen natuurlijk wel. Waarschijnlijk is het dus ook niet de eerste keer dat je gaat bowlen. Het leuke aan bowlen is dat je dit spel zo leuk kunt maken als je zelf wilt. Wester dacht daar ook zo over. Om het bowlen interessanter en leuker te maken heeft dit bedrijf bedacht om 4 white lane banen aan te leggen. De pijlen op de bowlingbaan helpen jou om goed op de kegels te richten. Maar dat is nog niet alles! Het bowlen in Earnewâld wordt nog leuker met de effecten van de led show. Met knipperende lichten en mooie kleuren krijg je een nieuwe dimensie in dit eeuwenoude spel. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Bowlen in EarnewâldNog iets dat deze locatie interessant maakt is dat je bij deze bowlingbaan geen speciale bowling schoenen nodig hebt. Verder is er gedacht aan een automatisch bumper systeem waardoor je de bal niet in de goot kunt gooien. Heel handig natuurlijk, vooral voor kinderen! Uiteraard hoef je hier niet gebruik van te maken. Je kan ook prima op de normale manier gebruik maken van de baan. Op deze manier kunnen zowel kinderen als volwassenen plezier beleven aan het bowlen. Daarnaast is het mogelijk om in het sfeervolle restaurant te komen dineren.

Openingstijden en Tarieven Bowlen in Earnewâld

Gedurende het jaar is Wester geopend van maandag t/m zondag. Van maandag t/m donderdag betaal je € 20,00 per uur, per baan. Van vrijdag t/m zondag gelden er prijzen van € 25,00 per baan per uur. Per baan is een aantal van maximaal 7 personen toegestaan. Een uur bowlen bestaat uit 55 minuten en tijdens de maanden november t/m april is het verplicht om op afspraak te komen bowlen.

Vorig artikelBowlen in Joure
Volgend artikelSchaatsen Elfstedenhal