Bowlen in Surhuisterveen

Bowlen in Surhuisterveen doe je natuurlijk bij De Dikke Draai. Bij dit bowling en partycentrum zijn er verschillende arrangementen te boeken. Zo kun je in Surhuisterveen bijvoorbeeld terecht voor kinderfeestje. Maar ook tieners kunnen hier prima hun verjaardag vieren. Er is een speciaal familie arrangement en wanneer je 55+ bent kun je ook samen met 4 anderen bij De Dikke Draai terecht. Wil jij graag iemand verrassen met De Dikke Draai Bowling bon? Dan kun je deze bij de bar kopen. Het bedrag dat je op de bon zet mag je zelf bepalen. Eigenlijk werkt de bowling bon dus hetzelfde als een cadeaubon. Met wie je hier ook maar heen gaat, je zult je in ieder geval niet snel vervelen! Bowlen in Surhuisterveen is namelijk ontzettend leuk.

Arrangementen bij bowling en partycentrum De Dikke Draai

Bowlen voor een tientje? Ja, wanneer je gaat bowlen in Surhuisterveen is dit mogelijk. De tijden hiervoor zijn op elke dinsdag en donderdag van 19:00 – 21:00 uur. Let op: het is wel verplicht om een consumptie te bestellen en het is belangrijk dat je met minimaal 2 personen deelneemt aan het bowlen. Het maximaal aantal personen dat op 1 baan mag spelen is 6.

Bowlen in SurhuisterveenWil je samen met een tienergroep komen bowlen voor 1 uur? Ook dat kan voor bijna 10 euro, namelijk voor € 9,95. Per baan kunnen er minimaal 5 en maximaal 6 personen deelnemen. Zo kun je een ontzettend leuke tijd beleven samen met bijvoorbeeld je klas of vriendengroep. Wil je als tiener op deze manier je verjaardag vieren? Dat is natuurlijk helemaal leuk! Met welke groep je ook komt, bowlen in Surhuisterveen is een aanrader. Bij het arrangement voor tieners kun je verwachten dat iedereen 1 flesje frisdrank naar keuze, één snack naar keuze en patat met frietsaus krijgt. Ter afsluiting krijgt iedereen een ijsje.

55+ Bowlen in Surhuisterveen

Ben je 55+ en wil je gezellig een uurtje komen bowlen? Neem dan 4 familie leden of een aantal vrienden mee. Samen kunnen jullie op elke dinsdag en donderdag genieten. Voor € 11,95 krijgen jij en jouw gezelschap naast 1 uur bowlen, 1 consumptie naar keuze en 2 keer koffie met daarbij gesorteerd gebak.

Openingstijden en Tarieven Bowlen in Surhuisterveen

Zondag en maandag is bowling en partycentrum De Dikke Draai alleen op aanvraag geopend. Dinsdag t/m zaterdag zijn zij open vanaf 11:00 uur. Een uur bowlen duurt 55 minuten. Dit heeft te maken met het wisselen van de baan. Wanneer je komt bowlen in Surhuisterveen is het niet nodig om speciale bowlingschoenen te dragen.

Vorig artikelHockey Heerenveen Quick Stick
Volgend artikelSûpengrottenbrij