Bowling Heerenveen

Kom gezellig bowlen bij Bowlingbaan Heerenveen, Plan2 – Bowling Sports & Fun. Daar kun je genieten van zowel normaal als discobowlen en tenslotte kun je je uitje heerlijk afsluiten met een Barbecue, tafelgrill, een hapjes buffet of een lunchbuffet. Vind je het veel leuker om bowlen te combineren met borrelhapjes? Dan zijn er in Heerenveen daarvoor verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen! Verder is Bowling Heerenveen ook af te huren voor wanneer jij een vergaderruimte nodig hebt. Na zakelijk overleg kun je de dag gezellig afsluiten door gezamenlijk te bowlen. Hieronder kun je meer lezen over discobowlen en kinderfeestjes.

Magic Bowlen

Bowling HeerenveenMisschien denk je: Magic Bowlen? Wat houdt dat in? Bowling Heerenveen heeft deze benaming gekozen voor discobowlen.
Elke vrijdag en zaterdagavond kun je vanaf 21:00 uur terecht om te bowlen in een sfeervolle lichtshow. Terwijl je van de muziek geniet zijn de videoclips op twee gigantische tv-schermen te aanschouwen. Artiesten vanuit de jaren 50 t/m nu komen boven de lichtgevende bowlingbanen voorbij. Speciale rookshows, kegels die verlicht zijn, swingende muziek en een goede sfeer: wat wil je nog meer tijdens een avondje uit? Waarschijnlijk wordt het echt een uitdaging om niet te dansen tijdens deze swingende bowling avond.

Kinderfeestjes

Wanneer je graag voor een spectaculair kinderfeestje langskomt om te bowlen, kan dit bij Bowling Heerenveen op de woensdagen, vrijdagen en zaterdagmiddagen. Van 16:00 tot 17:00 uur ben je welkom om je feestje te vieren. Bij dit feestje moet je denken aan Magic Bowlen voor kinderen. Het leukste is wanneer je alle deelnemers van het feestje een wit T-shirt laat dragen. Door dit te doen licht hun kleding op wanneer zij in het Black-light zijn.

Uiteraard kunnen ook hierbij de spetterende lichtshow en de gave rookgordijnen niet ontbreken. Samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes geniet jouw zoon of dochter van een ontzettend leuke tijd. Bowling Heerenveen staat erom bekend dat het in 1998 als eerste van Friesland goothekjes heeft gekregen. Hierdoor gooien kinderen tijdens het bowlen altijd raak!

Voor het kinderfeestje met Magic Bowlen betaal je voor 1 uur bowlen, patat met mayonaise/ketchup en de kinderen kunnen kiezen uit een kroket, kipnuggets of een frikandel. Ook is er tijdens het feestje onbeperkt ranja te verkrijgen en sluit je af met een ijsje. De jarige krijgt aan het einde nog een leuke verrassing mee naar huis. Het minimaal aantal kinderen voor dit feestje is 5, maar er is ruimte voor 8 kinderen per baan. Per kind betaal je € 10,50.

Openingstijden en baantarieven Bowling Heerenveen

De openingstijden van bowlingbaan Heerenveen wijzigen regelmatig. Het is dus het beste om de eigen website te controleren voor de juiste tijden. Ben je met een grote groep en wil je graag op een andere tijd komen bowlen? Neem dan contact op met Bowling Heerenveen voor de mogelijkheden.

Ook de prijzen stijgen en dalen regelmatig. Hierdoor kun je het beste even contact opnemen met Plan2 – Bowling Sports & Fun om teleurstellingen te voorkomen.

Vorig artikelBowlen in De Stolp Sneek
Volgend artikelLED Bowlen bij Aventoer