Bowlen in Leeuwarden

Bowlen in de Friese hoofdstad is natuurlijk ontzettend gaaf! Want voor bowlen in Leeuwarden ga je naar Speelparadijs De Grote Keizer. Je raad het al: hier kun je niet alleen bowlen, maar er zijn ook andere activiteiten die ontzettend leuk zijn. Kinderen t/m 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven in het binnen en buiten speelpark. Springkussens, een ballenbak en een battle run zijn onderdelen die je als kind niet wilt missen! In combinatie met het bowlen wordt deze dag helemaal geweldig. Het is zelfs mogelijk om je schoolreisje hier te houden. Kortom: in de stad Leeuwarden moet je zijn voor een geslaagde dag! Daarnaast is het mogelijk om lid te worden van één van de bowling verenigingen. Zo kun je samen met een team steeds beter worden in het bowlen.

Bowlen in Leeuwarden

Bij De Grote Keizer heb je genoeg ruimte om te bowlen. Er zijn namelijk wel 10 bowlingbanen beschikbaar. Wanneer je met een grote groep gaat bowlen in Leeuwarden wil je niet extra lang wachten om zelf een bal te mogen gooien. Daarom is het ook mogelijk om meer dan één baan per uur te huren. Zo loopt het bowling-spel lekker door en geniet je nog meer van je uitje.

Vanaf 5 jaar mag je meedoen met het bowlen. Daarmee is bowlen in Leeuwarden ook een geschikte plaats voor een kinderfeestje. Zijn de kinderen nog erg jong en wil hen niet teleurgesteld naar huis laten gaan omdat ze steeds misgooien? Neem dan geen risico en reserveer de Funbumpers die in de goten worden geplaatst. De kosten hiervoor bedragen € 3,- per paar. Ook hoeven de kinderen niet hele zware ballen te tillen omdat er speciale kinderballen beschikbaar zijn.

Bowlen in LeeuwardenIn De Grote Keizer kun je niet alleen gewoon bowlen. Disco bowlen is ook een optie! Kom samen met je vrienden, familie of collega’s genieten van de spetterende lichteffecten, kegels en ballen die ook verlicht zijn, lekkere muziek en de allernieuwste videoclips!

En heb jij er al over nagedacht om het bowlen te combineren met een bezoek aan het wereld restaurant? Hier is genoeg keuze uit eten het vanuit verschillende culturen.

Openingstijden en Tarieven Bowlen Leeuwarden

Op de maandagen is het bowlen gesloten. Op de dinsdagen is het bowlen mogelijk vanaf 19:00 uur. Op de woensdagen en vrijdagen geldt er een openingstijd vanaf 13:00 uur. Op de donderdagen kun je komen bowlen vanaf 14:00 uur en in het weekend is dit vanaf 12:00 uur.

Voor een uur bowlen betaal je van woensdag t/m vrijdag TOT 18:00 uur € 16,50. Op de dagen dinsdag t/m vrijdag is het VANAF 18:00 uur € 26,50. In het weekend geldt beide dagen een prijs van € 29,50. Let op: één uur bowlen in De Grote Keizer is 55 minuten. Je betaalt dus een heel uur voor 5 minuten minder. Dit wordt gedaan i.v.m het wisselen van banen.

Vorig artikelBowlen in Wolvega
Volgend artikelSchaatsen in Thialf