Restaurant Strandpaviljoen de Branding

Wanneer jij een bezoek brengt aan het Waddeneiland Terschelling wil je uiteraard ook weten waar je heerlijk kunt eten. Niet alleen met zonnig weer, maar het gehele jaar door kun je bij restaurant Strandpaviljoen de Branding terecht. Het restaurant is gebouwd op palen van 9 meter lang waarvan 3 meter zich bevindt boven het strand. Het leuke aan deze eetgelegenheid is dat je in elk seizoen een prachtig uitzicht over de zee hebt. Voor het geval je graag in de verte wilt kijken, kun je gebruik maken van de verrekijkers die in het restaurant staan.

In de zomer kun je gebruikmaken van het terras. Maar wanneer het kouder is, is het ook zeker de moeite waard om eens bij Restaurant Strandpaviljoen de Branding langs te komen. In de wintermaanden is het restaurant namelijk ook geopend, maar dan alleen in het weekend van vrijdag t/m zondag. Men kan ’s ochtends vanaf 11:00 uur koffie komen drinken. In de koudere tijd van het jaar sluit de keuken om 17:30 en het restaurant om 18:00 uur.

Strandpaviljoen de Branding: voor elke gelegenheid geschikt

Restaurant Strandpaviljoen Nadat je lekker uitgewaaid bent op het wijde strand van Terschelling is het natuurlijk heerlijk om hier te ontspannen met gebak en koffie. Lekker dicht bij de zee lunchen of dineren? Ben je langer dan een dag op het eiland? Dan is het ontzettend romantisch om ’s avonds samen met jouw geliefde te gaan borrelen terwijl jullie knus bij de kachel zitten. Ondertussen kun je heerlijk genieten van het uitzicht op zee.

Extra informatie over Strandpaviljoen de Branding

Restaurant Strandpaviljoen de Branding biedt ook veganistisch en vegetarisch eten aan. Mocht je een allergenen menukaart op prijs stellen dan is dit geen enkel probleem. Vraag hierna bij het personeel en geniet van een heerlijke maaltijd.

Heb je bijna nergens internetbereik en moet je echt even je mail checken? Dan ben je bij dit restaurant op de juiste plek voor gratis WIFI. Daarnaast houdt restaurant Strandpaviljoen de Branding rekening met rolstoelgebruikers. Door deze plek toegankelijk te maken voor hen kunnen ook zij ook op een prachtige locatie genieten van bijvoorbeeld een broodje, gebakje of drankje.

Vorig artikelDe Pannekoektrein
Volgend artikelBoerengolf Drachten