Restaurant De Grillerije

Gezellig uit eten in de binnenstad van Franeker kan bij verschillende restaurants. Zo kun je ook bij restaurant De Grillerije heerlijk dineren in bourgondische stijl. Wanneer het ’s winters buiten echt koud is kun je in dit restaurant de warmte opzoeken. Kaarsjes op de tafels en een hoek met een open haard zorgen voor een warme en romantische sfeer. Mede dankzij deze sfeer is het een zeer geschikte plek om romantisch uit eten te gaan. Maar ook grote groepen studenten en gezinnen zijn hier van harte welkom.

Lekker sociaal bij De Grillerije

Mocht je het koud hebben dan kun je lekker tegen een schapenvacht aan zitten. Deze kleedjes zijn namelijk verspreidt over verschillende stoelen in het restaurant. Het doel hiervan is dat het een huiselijke sfeer neerzet. Wanneer je even een avondje sociaal wilt zijn, kun je in restaurant De Grillerije het beste je telefoon op stil zetten. Er is namelijk geen wifi aanwezig zodat men beter met elkaar kan connecten. Wel zo gezellig voor degene waarmee je op date bent. Daarnaast zal je familie het vast ook op prijs stellen wanneer je face to face met ze praat. Voor kinderen is dit restaurant ook geschikt. Zij krijgen een speciale kinder menukaart, een kinderverrassing en kunnen bij hun drinken lange rietjes verwachten. Uiteraard mag een ijsje als toetje natuurlijk ook niet ontbreken.

Avondje uit bij De Grillerije

Iedere woensdag t/m zaterdag kun je vanaf 17:00 uur aanschuiven bij restaurant De Grillerije. Wel stelt Restaurant De Grillerije het zeer op prijs wanneer je van tevoren even reserveert. Op deze manier ben je namelijk verzekerd van een tafel. Wat kun je verwachten wanneer je bij dit gaat eten? Doordat dit een bourgondisch restaurant is, mag je er vanuit gaan dat je grote porties geserveerd krijgt. Denk bijvoorbeeld aan lekker grote stukken vlees of vis. Wanneer je dus normaal gezien veel eet, kun je er zeker van zijn dat je bij dit restaurant niets te kort komt als het om hoeveelheden gaat. Eet je normaal gezien niet zoveel maar vind je het wel leuk om bourgondisch eten eens te proberen? Houd er dan wel rekening mee dat jouw bestelling groter uitpakt dan je van tevoren had verwacht.

Restaurant De Grillerije

Iets dat typisch bij restaurant De Grillerije hoort is dat het personeel werkt met een wisselende menukaart. Daarnaast werken zij met verse producten waardoor het kan voorkomen dat een product zo nu en dan even niet op voorraad is. Vind je het lekker om een 3 gangen menu te bestellen? Ook deze optie biedt De Grillerije aan voor € 28,50. Het personeel dat hier werkt vindt vriendelijke bediening heel belangrijk. Restaurant De Grillerije biedt ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in hun keuken. Wanneer je iets minder lekker vind kun je dit gewoon aangeven, daar doet het personeel verder niet moeilijk over.

Vorig artikelSpeelbos Hossebos
Volgend artikelBallorig Heerenveen