Ballorig Heerenveen

Binnenspeeltuin Ballorig is in bijna elke provincie van Nederland wel te vinden. Zo is er ook een Ballorig Heerenveen. De overdekte speeltuinen van Ballorig bestaan sinds 1996. Het staat niet alleen bekend als eerste, maar ook als leukste speelparadijs van Nederland.

Het park in Heerenveen is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Zij kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, in de ballenbak, van de glijbanen en natuurlijk klimmen. De ideale oplossing voor wanneer je graag met je kinderen naar een speeltuin wilt. Zeker wanneer het buiten net iets te nat is of het te hard waait. Door naar de overdekte speeltuin te gaan kunnen zij namelijk toch lekker spelen. Voor een leuk dagje uit kom je dus naar Ballorig Heerenveen.

Ballorig Heerenveen: Alleen kinderen betalen

Een voordeel voor volwassenen is dat zij geen entreeprijs hoeven te betalen. Het kinderspeelparadijs is namelijk echt specifiek voor kinderen gemaakt. Ballorig Heerenveen heeft aan ieder kind gedacht. Zo is er voor de allerkleinste kinderen t/m 5 jaar een speciaal peutergedeelte neergezet. Hier kunnen zij samen met de ouders of gezellig met leeftijdsgenootjes op ontdekking gaan. Ballorig Heerenveen is ook ontzettend leuk om heen te gaan voor een schoolreisje. Voor kinderfeestjes is een speelparadijs natuurlijk ook een ideale plek!

Schoon en veilig

Uiteraard wil je niet dat jouw kind ziek wordt. Met zoveel kinderen in één ruimte gaat dat namelijk heel makkelijk. Daarom doet Ballorig Heerenveen er alles aan om continue te zorgen voor een schone speelomgeving. Dagelijks vindt er in het speelparadijs een schoonmaak plaats. Zo wordt er ook voor gezorgd dat de ballenbak hygiënisch is. De ballen worden namelijk om de acht weken gereinigd in een speciale ballenwasmachine. Dit bedrijf werkt al jaren met dit systeem. Het kan zijn dat een kind eerder dan binnen die 8 weken een ongelukje in het ballenbad heeft gehad. Ook dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Diezelfde avond krijgt het ballenbad namelijk nog een grondige reiniging door alle ballen te desinfecteren.

Daarnaast kun je bij Ballorig Heerenveen een certificaat zien waarop staat wanneer de laatste schoonmaak van de ballenbak heeft plaatsgevonden. Daarnaast worden alle speeltoestellen elke week schoongemaakt. De schoonmaak die dagelijks plaatsvindt zijn huishoudelijke taken zoals stofzuigen en vuilnisbakken legen. Daarnaast maken ze de toiletten meerdere keren per dag schoon. Uiteraard worden de tafels en stoelen ook met een doekje afgenomen. En houden ze de ingang schoon.

Altijd veilig bij Ballorig Heerenveen

In dit pand is er altijd personeel aanwezig die beschikt over een EHBO diploma. Daarom mag je er als ouders en verzorgers vanuit gaan dat jouw kind zich in een veilige omgeving bevindt. Zij maken namelijk direct melding van een ongeval en verlenen hulp waar nodig is. Daarnaast beschikken ze over een ontruimingsplan. Ook is het gebouw voorzien van rookmelders en de brandblussers worden ieder jaar opnieuw gekeurd. Uiteraard is er ook cameratoezicht aanwezig.

Openingstijden en Tarieven Ballorig Heerenveen

Maandag t/m vrijdag is Ballorig Heerenveen geopend van 9:00 – 18:00 uur. In het weekend is dit van 10:00 – 18:00 uur. Voor een peuterochtend doordeweeks betaal je € 5,50 per persoon mits je voor 12 uur arriveert. Deze prijs geldt niet tijdens vakanties en feestdagen. Voor kinderen vanaf 1 jaar is een entreeprijs € 8,50 per persoon. Je kunt natuurlijk ook een 10-rittenkaart aanschaffen. Hiervoor betaal je € 65,00 per persoon. Check voor informatie over arrangementen de website van Ballorig Heerenveen.

Vorig artikelRestaurant De Grillerije
Volgend artikelSybrandy’s Speelpark