Bowlen in De Stolp Sneek

Voor een gezellig avondje bowlen kom je bowlen in De Stolp in het zuiden van Sneek. Bowlen wordt vaak gezien als uitje, maar het is ook een officiële sport. Dus misschien vind je het wel heel fijn om jezelf te trainen om steeds beter te worden in het bowlen. Het kan ook zijn dat je bowlen graag voor de lol doet. Eén ding is zeker: iedere leeftijd kan er veel plezier aan beleven! Kinderen mogen ook deelnemen aan het bowlen. Daarom is het bowlen in De Stolp een zeer geschikte plek voor het houden van een kinderfeestje.

Bowlen in De Stolp SneekOf misschien vind je het juist ontzettend leuk om met je vrienden of familie te komen bowlen. Ook daar is uiteraard plek voor! Wil je een bedrijfsuitje organiseren door te bowlen? Dan ben je bij De Stolp in Sneek op het juiste adres. Bij De Stolp zijn er 8 bowlingbanen. Per speler kun je je naam invoeren die zichtbaar worden op een tv-scherm. Hierop krijg je ook de scores te zien en kun je uiteindelijk zien wie van jouw team er gewonnen heeft. Ook zijn er twee videoschermen die gebruikt worden voor het discobowlen. Terwijl je op je beurt aan het wachten bent kun je lekker zitten. Voor wanneer je dorst hebt is er een bar waar je drinken kunt bestellen.

Kinderfeestje: Bowlen in De Stolp

Voor een kinderfeestje kun je uit verschillende dingen kiezen. Minimaal 5 kinderen zijn toegestaan voor 1 uur bowlen. Ieder kind ontvangt 1 glas frisdrank, patat met een kroket of een frikandel. De sausjes zijn ketchup, curry en mayonaise. Hiervoor betaal je € 10,50 per kind. Wil je het iets luxer aanpakken? Kies dan voor het Kinder arrangement de luxe. Naast bovengenoemde dingen ontvangt ieder kind een glas slushpuppy en is er een kindercake die vrolijk versierd is. Hiervoor betaal je € 14,00 per kind.

Voor jeugdbowlen kunnen ze bij de patat een broodje hamburger speciaal krijgen. Hiervoor betaal je naast patat, een uur bowlen en 1 frisdrank € 15,00 per persoon.

Vind je het leuker om een kinderfeestje te geven met pannenkoeken? Dan worden de snacks vervangen door pannenkoeken. Ieder kind krijgt een naturel pannenkoek die hij of zij vervolgens zelf mag versieren. Hiervoor staat er poedersuiker, stroop, jam, chocolade- en vruchtenhagel op tafel. Mochten de kinderen meer pannenkoeken willen eten dan betaal je € 1,00 per kind extra.

Arrangementen bowlen in Sneek

Ook als volwassene kun je na het bowlen in Sneek honger gekregen hebben. Of misschien vind je het gewoon gezellig om samen uit eten te gaan. Wanneer je gaat bowlen in De Stolp en ook een ander arrangement afneemt heb je de keuze uit Gourmetten, Steengrillen en wokken. Daarnaast zijn er verschillende buffetten waar je uit kunt kiezen. Let op: wil je graag een buffet reserveren? Dan is het belangrijk dat je met minimaal 20 personen komt aanschuiven. Er is in ieder geval genoeg keus als het gaat om heerlijk dineren. Hiermee maak je jouw uitje van het bowlen compleet. Vergeet vooral niet om te genieten van je dagje of avondje uit.

Vorig artikelMuseum It Fiskershuske
Volgend artikelBowling Heerenveen