Wokrestaurant Phoenix

Woon jij in Drachten of ben je er op bezoek en wil je gezellig samen uit eten gaan? Dan is Wokrestaurant Phoenix echt een aanrader. Het grootste voordeel van een wok is namelijk dat het assortiment heel breed is waardoor je altijd genoeg keus hebt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten vlees en groenten, maar ook gerechten zoals bami en nasi kun je hier vinden. Verder kun je genieten van kipgerechten, eigerechten en Thaise gerechten. Kortom: er is genoeg variatie om te kunnen genieten van een heerlijk avondje uit eten. Zowel alcoholische drankjes zoals wijn en tapbier als fris en verse jus d’orange zijn bij de arrangementen inbegrepen. Dit geldt ook voor de koffie en (munt)thee. Hierdoor hoef je dus niet op extra kosten te letten wanneer je graag een extra drankje bij je eten hebt.

Openingstijden en Tarieven Wokrestaurant Phoenix

Wokrestaurant Phoenix

Wokrestaurant Phoenix werkt met verschillende arrangementen. Het leuke bij dit restaurant is dat je niet per maaltijd voor het eten en drinken betaalt. Waar je wel voor betaalt is de tijdsduur dat je hier komt eten. Zo kun ervoor kiezen om 1.5 uur, 2 uur, 2.5 uur of zelfs 3 uur te komen wokken. Het enige moment van het jaar dat de tarieven anders zijn dan normaal is met de kerst. Houdt hiervoor de website van Wokrestaurant Phoenix in de gaten.

Verschillende arrangementen

Wanneer je jarig bent heeft het restaurant een speciale actie. In de week van je verjaardag mag je namelijk voor 2 uur gratis komen eten. Wil je hier gebruik van maken? Toon dan even je legitimatie aan de kassa zodat het personeel kan zien dat je echt jarig bent (geweest). Ook is het aan te raden om van tevoren hiervoor te reserveren. Op deze manier ben je verzekerd van een plek in het restaurant. De dagen dat je terecht kunt bij Wokrestaurant Phoenix is dinsdag t/m zondag.

Wanneer je kiest voor 1.5 uur wokken bedragen de kosten hiervoor per persoon vanaf 13 jaar en ouder €24,50. Wanneer je 65+er bent krijg je 2 euro korting op de normale prijs. Voor kinderen van 0 t/m 2 jaar is het restaurant gratis en met de leeftijd van 3 t/m 12 jaar betaal je €1,80 per levensjaar. Wanneer je graag een arrangement van 2 uur reserveert dan bedragen de kosten vanaf 13 jaar en ouder €26,95 per persoon. Voor 2.5 uur all in betaal je voor 13 jaar en ouder een bedrag van €28,95 per persoon. Zit je graag lang aan tafel en vind je het gezellig om voor 3 uur te komen eten in dit restaurant? Dan bedraagt het voor personen van 13 jaar en ouder €30,95 per persoon. Bij alle arrangementen gelden dezelfde prijzen voor de andere leeftijdsgroepen.

Live Cooking of diner afhalen bij Wokrestaurant Phoenix

Vind je het leuk om te zien hoe het eten bereidt wordt? Kom dan naar het restaurant op een tijdstip dat er Live Cooking is. Op de maandagen is het restaurant gesloten. Van dinsdag t/m vrijdag is Wokrestaurant Phoenix geopend van 16:30 – 22:00 uur. Wanneer je hier op zaterdag wilt komen eten kun je hier terecht van 16:00 – 22:30 uur. Op zondag kun je van 16:00 – 22:00 uur heerlijk genieten van lekker eten. Wil je liever gewoon eten komen afhalen? Dan kan dit op dinsdag t/m zaterdag van 16:00 – 21:00 uur. Op zondagen en andere speciale dagen is dit van 12:00 – 21:00 uur.

Vorig artikelTzum
Volgend artikelWijckel