Bed and Breakfast De Koesfabriek

Ben jij benieuwd hoe de stad Dokkum eruit ziet en wil je er meerdere dagen de tijd voor nemen om dit te ontdekken? Dan kun je er voor kiezen om te overnachten in Bed and Breakfast De Koesfabriek. Dit is een herenhuis dat bestaat uit één appartement dat al meer dan 400 jaar oud is. Vanaf Bed and Breakfast De Koesfabriek is het maar 100 meter lopen naar de binnenstad van Dokkum. Je bent dus zo in het stadscentrum waar je leuk kunt winkelen of gezellig een drankje op een terras kunt doen. Denk hier bijvoorbeeld aan de welbekende Dokkumer Koffie met Beerenburg. Even iets halen in de supermarkt? Dan kun je bijvoorbeeld naar Jumbo Dokkum gaan wat op 350 meter afstand ligt.

Hoe ziet Bed and Breakfast De Koesfabriek eruit?

Bed and Breakfast De Koesfabriek heeft ruimte voor maximaal 4 volwassenen. Hierdoor kun is deze locatie prima geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld als twee koppels op vakantie gaat. Daarnaast kun je natuurlijk ook als ouders met je volwassen kinderen op vakantie gaan. Je hebt een eigen entree waardoor je volledige privacy hebt.

Breakfast De KoesfabriekHet leuke aan deze overnachtingsplek is dat je kunt ervaren hoe mensen vroeger in kastelen sliepen. De slaapkamers zijn namelijk ingericht met bedstedes. Ook heeft de Bed and Breakfast een oude stijl door de bouwmaterialen die hiervoor gebruikt zijn. Bed and Breakfast De Koesfabriek heeft daarmee een sfeervolle inrichting. De badkamer is voorzien van een bad, douche, wc en zelfs een dubbele wastafel. Ook hoef je tijdens jouw verblijf geen extra dingen mee te nemen omdat er een complete inventaris aanwezig is. Uiteraard zit het ontbijt ook inbegrepen en kun je deze nuttigen op je kamer. Ook beschikt het appartement over een eigen keuken en gratis wifi is ook geen punt.

Ben je met je eigen auto? Dan kun je gebruikmaken van de gratis parkeerplaatsen. Eén van de parkeerplaatsen ligt op 150 meter afstand van de Bed and Breakfast en één daarvan ligt naast het herenhuis.

Omgeving rondom de Bed and Breakfast

Wanneer je in een Bed and Breakfast verblijft wil je vaak wel iets zien van de omgeving. Heb je zin om heerlijk te zwemmen? Kom ga dan met de auto of met de fiets naar Zwembad Tolhuisbad Dokkum. Houd je van musea? Dan is Museum Dokkum zeker een aanrader. Dit ligt maar 5 minuten lopen van Bed and Breakfast De Koesfabriek vandaan.